ΑρχικήHow ToΠώς θα μεταφράσετε κείμενο μέσα σε εικόνες με το Google Translate

Πώς θα μεταφράσετε κείμενο μέσα σε εικόνες με το Google Translate

Εδώ και χρόνια, το Google Translate αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή για αμέτρητα άτομα σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς τους να μεταφράζουν με σιγουριά ξένες γλώσσες στις επιθυμητές διαλέκτους τους. Η πρόσβαση σε αυτό είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS, καθώς και από προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή Google Translate προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, ιδίως την ικανότητά της να αποκρυπτογραφεί κείμενο μέσα σε εικόνες.

Δείτε επίσης: Το Google Lens αντικαθιστά το camera mode στο Google Translate

Google Translate

Μέχρι τώρα, οι χρήστες της Google έπρεπε να βασίζονται στο Google Lens για οποιαδήποτε μετάφραση κειμένου σε εικόνες. Ωστόσο, αυτή η τεχνική απλώς συνδύαζε τις λέξεις που θέλατε να μεταφράσετε με τα αποτελέσματά της. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη απόδοσή του – η οποία υπάρχει και στην εφαρμογή Google Translate – αντικαθιστά πλήρως το παλιό κείμενο με μετασχηματισμένο κείμενο μέσω πολύχρωμων τμημάτων. Η τεχνολογία που τροφοδοτεί τη λειτουργία Magic Eraser των τηλεφώνων Pixel αξιοποιείται τώρα για αυτή τη μετάφραση.

Επιπλέον, το Google Translate μπορεί να μετατρέψει γρήγορα και εύκολα ένα κείμενο σε οποιαδήποτε από τις 132 υποστηριζόμενες γλώσσες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όσο πιο σαφές και κατανοητό είναι το κείμενο, τόσο καλύτερη ποιότητα αποτελεσμάτων θα έχετε.

Δείτε ακόμα: Καμπάνια phishing κάνει spoof το Google Translate και κλέβει τα credentials σας

Βήματα για τη μετάφραση κειμένου σε μια εικόνα στον Ιστό

  1. Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.
  2. Μεταβείτε στο “translate.google.co.in“.
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Εικόνες από τις διαθέσιμες επιλογές στο επάνω μέρος.
  4. Επιλέξτε τη γλώσσα πηγής και τη γλώσσα-στόχο.
  5. Κάντε κλικ στο «Περιήγηση στον υπολογιστή σας» και μεταφορτώστε την εικόνα που θέλετε να μεταφράσετε.

Βήματα για τη μετάφραση κειμένου εικόνας σε Android ή iOS

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μετάφραση στη συσκευή σας Android ή iOS.
  2. Πατήστε το κουμπί Κάμερα (γνωστό και ως κουμπί «Όλες οι εικόνες» στο Android και το κουμπί «Εισαγωγή» στο iOS) που είναι διαθέσιμο κάτω δεξιά.
  3. Από τις επιλογές στο επάνω μέρος, επιλέξτε τη γλώσσα πηγής και τη γλώσσα-στόχο.
  4. Κάντε κλικ σε ένα σημείο της επιθυμητής εικόνας χρησιμοποιώντας το κουμπί κλείστρου της κάμερας στο κάτω μέρος και βεβαιωθείτε ότι το κείμενό της είναι καθαρό. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο της εικόνας κάτω αριστερά για να ανεβάσετε μία από τη συλλογή.

Δείτε επίσης: Η Google κλείνει το Google Translate στην Κίνα

Αφού μεταφράσετε με επιτυχία το κείμενο μέσα στην εικόνα, το εργαλείο σας δίνει πρόσβαση στην αρχική του μορφή ανά πάσα στιγμή, απλά πατώντας το κουμπί “Εμφάνιση αρχικού κειμένου” στην κορυφή. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε τη μετάφραση, να ακούσετε την ηχογράφησή της ή να τη μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS