ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Προσλήψεις προσωπικού για την υποστήριξη της παραγωγής του

Tesla Cybertruck: Προσλήψεις προσωπικού για την υποστήριξη της παραγωγής του

Η Tesla κλιμακώνει ταχύτατα τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για την επικείμενη παραγωγή του Cybertruck, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Ως το σημαντικότερο νέο ηλεκτρικό όχημα που θα κυκλοφορήσει φέτος, το πρόγραμμα παραγωγής του Cybertruck παρακολουθείται με προσοχή από τη βιομηχανία.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Η παραγωγή δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024

Cybertruck Tesla

Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια κρατήσεις και ένα εντυπωσιακό ιστορικό κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, η Tesla είναι έτοιμη να φέρει την επανάσταση στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρικών φορτηγών pickup.

Η διαδικασία παραγωγής παρακολουθείται στενά, από τον ειδικό εξοπλισμό για την κατασκευή του Cybertruck στο Gigafactory του Τέξας μέχρι το πλήρες αμάξωμα που κατασκευάζεται εκεί. Πρόσφατα, τα πρωτότυπα Beta του Cybertruck έχουν εντοπιστεί να δοκιμάζονται ακόμη και σε δημόσιους δρόμους!

Ένας αποτελεσματικός τρόπος παρακολούθησης της υλοποίησης του προγράμματος παραγωγής είναι η παρακολούθηση των προσλήψεων για την κατασκευή του Cybertruck στο Gigafactory του Τέξας. Καθώς η παραγωγή του Cybertruck από την Tesla πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, έχουν αναρτηθεί πολλές ευκαιρίες απασχόλησης που σχετίζονται με την κατασκευή του.

Για παράδειγμα, η Tesla ανακοίνωσε πρόσφατα επτά νέες θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το εργαστήριο βαφής Cybertruck.

Παρόλο που το εξωτερικό του Cybertruck είναι κατασκευασμένο κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος δεν απαιτεί βαφή όπως τα περισσότερα οχήματα, υπάρχουν αρκετά εξαρτήματα που πρέπει να βαφτούν.

Δείτε ακόμα: Το νέο Cybertruck της Tesla έχει 1,5 εκατομμύριο προπαραγγελίες

Tesla

Η Tesla μόλις ανακοίνωσε την προσθήκη τεσσάρων νέων ρόλων για το πρόγραμμα Cybertruck, με έμφαση στη χύτευση και τη σφράγιση:

Η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε επίσης μια σειρά από ρόλους διευθυντή παραγωγής και επόπτη για διάφορες γραμμές παραγωγής του Cybertruck:

Καθώς η Tesla εγκαινιάζει τη γραμμή παραγωγής Cybertruck στο Gigafactory του Τέξας, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης αύξηση των προσλήψεων.

Αυτό το καλοκαίρι, η Tesla σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του Cybertruck. Ωστόσο, οι ολοκληρωμένες παραδόσεις δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι το 2024, όταν θα εντείνει τον όγκο παραγωγής.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Το Tesla Cybertruck είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα μηχανικής που σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός του και οι αξιοσημείωτες δυνατότητες επιδόσεων το καθιστούν μια αξέχαστη εισαγωγή οχήματος που αναμφίβολα θα αφήσει μόνιμη εντύπωση στους απανταχού οδηγούς! Δεν προσφέρει μόνο προηγμένη τεχνολογία και ανώτερες επιδόσεις, αλλά διαθέτει επίσης προσιτή τιμή και ευελιξία – γεγονός που το καθιστά ιδανικό τόσο για τους καθημερινούς μετακινούμενους όσο και για τους τυχοδιώκτες εκτός δρόμου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS