ΑρχικήinetΤο Instagram καθιστά πιο εύκολο το reshare των αγαπημένων σας Reels

Το Instagram καθιστά πιο εύκολο το reshare των αγαπημένων σας Reels

Το Instagram δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στα Reels που έχετε κοινοποιήσει πρόσφατα στους φίλους σας. Αυτή η λειτουργία απλοποιεί τη διαδικασία αναδημοσίευσης ενός Reel σε ένα άλλο άτομο, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο χωρίς κόπο.

Δείτε επίσης: Οι αναζητήσεις για deactivate των Facebook και Instagram εκτοξεύθηκαν

instagram reels
Το Instagram καθιστά πιο εύκολο το reshare των αγαπημένων σας Reels

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε τραγούδια για reels χρησιμοποιώντας το tab Audio του Instagram

Πρόσφατα, ο Dijital Ağlar -ένας λογαριασμός με έδρα την Τουρκία- μοιράστηκε μια ανάρτηση σχετικά με τη νέα συναρπαστική λειτουργία του Instagram: Έδειξε ότι το Instagram εμφανίζει μια σειρά στο επάνω μέρος των μηνυμάτων DM με την ετικέτα “Latest Shares”. Τα screenshots που δημοσιεύονται από τον λογαριασμό δείχνουν ότι οι κοινόχρηστες αναρτήσεις θα εμφανίζουν και τα avatars των φίλων με τους οποίους μοιραστήκατε ένα Reel. Εάν μοιραστείτε ένα σύντομο βίντεο πολλές φορές, θα το εμφανίσει μόνο μία φορά με το avatar του φίλου με τον οποίο το μοιραστήκατε τελευταία φορά.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις νεότερες αναβαθμίσεις μας, οι οποίες θα σας διευκολύνουν να αναζητήσετε και να επανεξετάσετε τα Reels που έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα μηνύματά σας”, δήλωσε στο TechCrunch ένας εκπρόσωπος της Meta. Ωστόσο, η εταιρεία δεν διευκρίνισε εάν αυτή η δυνατότητα εμφανίζει άλλα non-Reels posts στην ενότητα των τελευταίων κοινοποιήσεων. Επίσης, δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα διάθεσης.

Είναι προφανές ότι το Instagram έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στα σύντομα βίντεο τα τελευταία χρόνια, και αυτό φαίνεται από την ανακοίνωσή του ότι κάθε βίντεο μικρότερο των 15 λεπτών θα κοινοποιείται ως ανάρτηση Reel.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Quiet Mode στο Instagram

Την περασμένη εβδομάδα, η Meta δήλωσε ότι θα διακόψει το πρόγραμμα μπόνους δημιουργών για το Reels, ώστε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε εναλλακτικές μεθόδους δημιουργίας εσόδων, όπως το ad revenue sharing.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS