ΑρχικήgamingSteamworld Build: Κυκλοφορεί σύντομα το νέο παιχνίδι κατασκευής πόλεων

Steamworld Build: Κυκλοφορεί σύντομα το νέο παιχνίδι κατασκευής πόλεων

Το Steamworld Build δεν είναι απλά ένα νέο παιχνίδι κατασκευής πόλεων, αλλά ένα παιχνίδι που αποδίδει φόρο τιμής στο Dungeon Keeper (που έγινε release το 1997).

Η σειρά παιχνιδιών SteamWorld, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Thunderful Games, έχει μέσα της σίγουρα την έννοια του diversity – ξεκινώντας με το SteamWorld Dig, ένα παιχνίδι συνδυαστικό πλατφόρμας και εξόρυξης εμπνευσμένο από τη σειρά Metroid.
Στη συνέχεια, ήρθε το SteamWorld Heist, ένα turn-based shooter παιχνίδι τακτικής και στη συνέχεια το SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, ένα RPG βασισμένο σε κάρτες.

Τώρα, η Thunderful και το εσωτερικό της στούντιο (The Station), επιχειρούν να εισέλθουν σε ένα νέο είδος με το SteamWorld Build, ένα παιχνίδι κατασκευής πόλεων.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Είναι πλέον το Best Selling Game στο Steam

Steamworld Build νέο  παιχνίδι κατασκευής πόλεων dungeon keeper

Το SteamWorld Build είναι ένα μοναδικό παιχνίδι κατασκευής πόλεων, όπου οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης πόλης – ορυχείων στην επιφάνεια, ταυτόχρονα με την υπόγεια συλλογή φυσικών πόρων, ενώ παράλληλα υπερασπίζονται τα τέρατα που παραμονεύουν μέσα στο ορυχείο.
Σύμφωνα με την Thunderful, το SteamWorld Build συνδυάζει στοιχεία του Anno, ενός (25χρονου) παιχνιδιού οικονομικής προσομοίωσης real time στρατηγικής και του Dungeon Keeper, ενός παιχνιδιού προσομοίωσης διαχείρισης dungeon.

Μπορείτε να δείτε πώς το SteamWorld Build συνδυάζει την κατασκευή πόλεων και τη διαχείριση των πόρων, βλέποντας το παρακάτω teasing τρέιλερ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την εκπομπή SteamWorld Telegraph της Δευτέρας, η οποία προσφέρει μια πιο πλούσια εικόνα με λεπτομερείς πληροφορίες για το παιχνίδι.

Το SteamWorld Build σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 σε διάφορες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X. Οι developers δηλώνουν ότι το παιχνίδι θα είναι optimized τόσο για PC όσο και για κονσόλες, διασφαλίζοντας ότι το gameplay, η εμπειρία χρήσης και το περιβάλλον εργασίας λειτουργούν καλά τόσο με χειριστήρια όσο και με πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Τα παιχνίδια της SteamWorld δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ τους fans τους, και περιμένουμε να δούμε και τώρα κάτι αντίστοιχο. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή πληροφοριών: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS