ΑρχικήgamingTales of Symphonia Remastered: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Tales of Symphonia Remastered: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Το Tales of Symphonia Remastered της Bandai Namco έρχεται και η εταιρεία μόλις αποκάλυψε ένα trailer παιχνιδιού!

Το Tales of Symphonia, ο κλασικός τίτλος για το GameCube, θα επιστρέψει στην κονσόλα της Nintendo τον επόμενο μήνα με μια remastered έκδοσή του. Η Bandai Namco και η Nintendo κυκλοφορούν το παιχνίδι στις 17 Φεβρουαρίου για το Switch και άλλες πλατφόρμες. Ένα επίσημο τρέιλερ gameplay αποκαλύφθηκε για να δώσουν στους νεοεισερχόμενους μια εικόνα για το τι μπορούν να περιμένουν από αυτή την περιπέτεια και στους παλιούς οπαδούς κάτι για να ανυπομονούν!

Tales of Symphonia Remastered: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Για όσους έχουν βιώσει το αρχικό παιχνίδι για το GameCube από το 2003, θα αναγνωρίσετε αυτό το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού. Από την ανακάλυψη χωριών μέχρι την περιπλάνηση σε μπουντρούμια (συμπεριλαμβανομένου ενός μπουντρουμιού υπονόμων!), περιλαμβάνονται και αποσπάσματα από το gameplay. Η κύρια εστίαση όμως φυσικά – είναι η γεμάτη δράση μάχη!

Δείτε επίσης: NYXI Wizard: Το επαναστατικό χειριστήριο για το Nintendo Switch

Το Multi-Line Linear Motion Battle System, το οποίο μπορεί να ακούγεται εκφοβιστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλό στην κατανόηση, επιτρέπει στους χαρακτήρες να κινούνται σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον (κάτι που έγινε για πρώτη φορά στη σειρά Tales το 2003) και να αλλάζουν στόχους ανάλογα με τις ανάγκες. Ωστόσο, είναι η λειτουργία Unison Attack που ξεχωρίζει πραγματικά – μπορείτε να συνεργαστείτε με ένα άλλο μέλος της ομάδας για να εξαπολύσετε μια απίστευτα ισχυρή επίθεση στο Tales of Symphonia Remastered!

Η βελτιστοποίηση των skills, του εξοπλισμού και η χρήση αντικειμένων στη μάχη θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μαγειρεύετε νόστιμες συνταγές που παρέχουν στην ομάδα σας ευεργετικά μπόνους και την θεραπεύουν μετά τη μάχη. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια όπου ακόμα και η παρασκευή ενός σάντουιτς αποτελεί πρόκληση!

Δείτε επίσης: Το λανσάρισμα του Redfall στο Xbox Game Pass είναι τρομαχτικό

Στις 16 Φεβρουαρίου, το Tales of Symphonia Remastered θα κάνει το μεγάλο ντεμπούτο του στην Ιαπωνία και την επόμενη μέρα οι παίκτες σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το εκπληκτικό remaster στο PlayStation 4, το Xbox One ή το Nintendo Switch.

Tales of Symphonia Remastered: Ήρθε το νέο gameplay trailer
Tales of Symphonia Remastered: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Σας παρουσιάζουμε το νέο συναρπαστικό Tales of Symphonia Remastered με την περιγραφή της Bandai Namco!

Σε έναν έρημο κόσμο, η προφητεία λέει για έναν Εκλεκτό που θα ανακτήσει τη γη και θα φέρει πίσω τη ζωή. Όταν η ηθική δεν υπάρχει πια, ο Λόιντ Ίρβινγκ ξεκινά μια επική αναζήτηση για να αποκαταστήσει τόσο το δικό του όσο και ένα άλλο βασίλειο, αντιμετωπίζοντας τις κακές δυνάμεις που προσπαθούν να τον σταματήσουν. Ακολουθήστε αυτό το τολμηρό ταξίδι καθώς προσπαθεί να σώσει δύο αλληλένδετους κόσμους από την καταστροφή!

Πηγή: nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS