ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε το Switch update (έκδοση 16.0.0)

Κυκλοφόρησε το Switch update (έκδοση 16.0.0)

Το τελευταίο firmware update μόλις κυκλοφόρησε για το Switch και όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στην έκδοση 16.0.0.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση κάνει μια μικρή προσαρμογή στα «ψευδώνυμα» και συνοδεύεται και με τακτικές «ενημερώσεις σταθερότητας» για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη.

Δείτε επίσης: Nintendo: Aύξηση μισθών κατά 10% για όλους τους εργαζόμενους

Switch update

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Ξεπέρασε σε πωλήσεις το Ps4

Οι επίσημες σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα για το Switch update έκδοσης 16.0.0 είναι οι εξής:

  • Τα ψευδώνυμα χρηστών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν θα αντικατασταθούν με “???” που μπορεί να ενημερωθεί από τις ρυθμίσεις προφίλ.
  • Γενικές βελτιώσεις σταθερότητας συστήματος για βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία ενημέρωση του συστήματος για το Nintendo Switch. Η πιο πρόσφατη και προηγμένη ήταν η έκδοση 14.0.0 από τον Μάρτιο του 2022, η οποία έδωσε στους χρήστες πρόσβαση στη λειτουργία Groups στο αρχικό μενού τους – ουσιαστικά ένα εργαλείο οργάνωσης με φακέλους!

Δείτε επίσης: Nintendo Direct: Λεπτομέρειες για το Zelda: Tears of the Kingdom

Παρόλο που αυτή η ενημέρωση μπορεί να θεωρηθεί ήσσονος σημασίας, θα ήταν σκόπιμο να την εγκαταστήσουν οι χρήστες. Ευτυχώς, η λήψη πραγματοποιείται συνήθως αυτόματα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, η νέα ενημέρωση υλικολογισμικού Nintendo Switch φέρνει πολλές άλλες μη τεκμηριωμένες αλλαγές, όπως επιβεβαιώνεται από τον OatmealDome. Η νέα ενημέρωση κάνει κάποιες αλλαγές στη βάση δεδομένων κακών λέξεων και στον τρόπο χειρισμού του ελέγχου κακών λέξεων, ενημερώνει το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης, προσθέτει νέα μηνύματα σφάλματος και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: nintendoeverything.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS