ΑρχικήsecurityΤο Black Hat 2019 hacker συνέδριο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λας...

Το Black Hat 2019 hacker συνέδριο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας

Το συνέδριο Black Hat Hacker πραγματοποιείται αυτές τις μέρες του Αυγούστου στο Λας Βέγκας. Το Black Hat USA 2019 το οποίο διοργανώνεται για 22η χρονιά ξεκινάει με τέσσερις ημέρες τεχνικών εκπαιδεύσεων (3-6 Αυγούστου), ακολουθούμενο από το διήμερο conference  (7-8 Αυγούστου) στο οποίο πραγματοποιούνται παρουσιάσεις σχετικά με όλα τα νεότερα στον χώρο. Το συνέδριο είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνικά και ενημερωτικά events στον κόσμο, με ενημερώσεις και εκπαίδευση για διάφορες μορφές αναδυόμενων απειλών για την ασφάλεια.

 

Τα δεδομένα και οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά όπλα στο να στοχεύουν τις κυβερνήσεις και τους πληθυσμούς των αντίπαλων κρατών. Τα κυβερνητικά υποστηριζόμενα πρακτορεία πληροφοριών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ενεργούς μηχανισμούς hacking για να αποκτήσουν πρόσβαση σε στρατηγικές πληροφορίες και σε έρευνες στον τομέα της άμυνας. Οι hacker έχουν στοχεύσει κυβερνήσεις, πανεπιστήμια και εταιρείες κρίσιμης υποδομής στον τομέα της αεροδιαστημικής, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και της χρηματοδότησης.

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 20 χώρες έχουν υποστεί ξένες παρεμβάσεις στις εκλογικές διαδικασίες με κυβερνητικά μέσα. Η πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων έχει αποδοθεί είτε στη Ρωσία είτε στην Κίνα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS