ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT

Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση για τη μηχανή αναζήτησης Bing με την οποία θα εντάξει τη χρήση του νέου ChatGPT.

Το έξυπνο ChatGPT της OpenAI εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. Παρομοίως η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing, πρόκειται να τροφοδοτείται από τη νεότερη έκδοση του ChatGPT. Ένας χρήστης του Twitter ανέφερε ότι οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει για τη μηχανή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη. εξοπλισμένη με το σλόγκαν “your AI-powered search engine”, αυτό το επαναστατικό εργαλείο μπορεί να απαντήσει σε πολύπλοκες ερωτήσεις και να προσφέρει δημιουργικές εμπνεύσεις όπως ποτέ άλλοτε!

Δείτε επίσης: Πώς να απεγκαταστήσετε το Microsoft Office σε Mac;

Η Microsoft παρουσιάζει μια νέα καινοτόμο λειτουργία συνομιλίας που ονομάζεται Bing Chat, η οποία βασίζεται στην επαναστατική τεχνολογία ChatGPT. Το ChatGPT κατάφερε να συγκεντρώσει τους εντυπωσιακούς 100 εκατομμύρια χρήστες σε ταχύτητα ρεκόρ! Για να επιτρέψει στους πελάτες της ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση και ευκολία, η Microsoft θα ενσωματώσει το ίδιο ισχυρό σύστημα στην υπηρεσία Azure OpenAI Service.

Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT
Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT

Ο Owen Yin, ένας από τους χρήστες που δοκίμασαν τη νεότερη έκδοση του Bing, κατέγραψε στο Medium την εμπειρία του. Διαπίστωσε ότι στη θέση της γραμμής αναζήτησης υπήρχε πλέον ένα εκτεταμένο πλαίσιο κειμένου που σας παροτρύνει να το ρωτήσετε οτιδήποτε μέσα σε 1000 χαρακτήρες ή λιγότερο- διατηρώντας παράλληλα και την παραδοσιακή λειτουργία αναζήτησης. Επιπλέον, είναι δυνατόν να έχετε ολόκληρες συζητήσεις με το AI chatbot του!

Δείτε επίσης: Αυξάνεται η χρήση των εγγράφων Microsoft OneNote για την παράδοση malware

Με τις απίστευτες δυνατότητες του ChatGPT, το νέο Bing θα είναι σε θέση να εκφράσει και τη δημιουργικότητά του. Όπως εξηγεί ο Yin, το Bing μπορεί να καταστρώσει σχέδια διατροφής και να διαχειριστεί ακόμη και τον προϋπολογισμό ενός ταξιδιού με αποτελεσματικό τρόπο. Θα μπορούσε επίσης να δημιουργεί ποίηση ή να γράφει στίχους κατά παραγγελία! Σε αντίθεση με την τρέχουσα έκδοση του Chat-GPT που περιορίζεται μόνο σε δεδομένα του 2021, αυτή η νέα έκδοση του Bing θα έχει πρόσβαση σε όλες τις τρέχουσες διαθέσιμες πληροφορίες.

Το ChatGPT του Microsoft Bing είναι πιθανό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της μέσω του διαδικτύου. Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι δεδομένου ότι η υπηρεσία αυτή λειτουργεί με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, οι απαντήσεις μπορεί να είναι απροσδόκητες ή να περιέχουν σφάλματα περιστασιακά. Έχει εκφραστεί ότι θα χρησιμοποιήσει μια πιο προηγμένη έκδοση –ChatGPT 4– που θα παρέχει πρόσβαση σε 1 τρισεκατομμύριο παραμέτρους, ταχύτερο χρόνο απόκρισης και πολλά άλλα!

Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT
Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT

Το ChatGPT του OpenAI είναι επί του παρόντος προσβάσιμο μόνο με τη δημιουργία λογαριασμού, αλλά το Microsoft Bing θα μπορούσε να το ανοίξει στο ευρύ κοινό χωρίς να απαιτούνται διαπιστευτήρια σύνδεσης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Office 365 και άλλες υπηρεσίες της Microsoft αναμένεται να φιλοξενήσουν το ChatGPT στο εγγύς μέλλον. Καθώς η Google προχωρά επίσης με τα δικά της έργα που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, μια μηχανή αναζήτησης που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι προ των πυλών!

Το Bing ChatGPT της Microsoft φαίνεται να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και ο προκάτοχός του, απαντώντας σε ερωτήματα χρηστών. Μέχρι στιγμής, μόνο λίγοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτή τη νέα λειτουργία- ίσως η Microsoft αναλύει τα πρώτα σχόλια πριν ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης που λειτουργεί με ChatGPT.

Πηγή: indianexpress.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS