ΑρχικήinetΗ OnePlus θα ανακοινώσει τέσσερα smartphone στο H1 2023;

Η OnePlus θα ανακοινώσει τέσσερα smartphone στο H1 2023;

Η OnePlus θα μπορούσε ενδεχομένως να παρουσιάσει τέσσερα smartphone κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023. Αυτή η είδηση προέρχεται από τον tipster Yogesh Brar που ανακοίνωσε αυτό το γεγονός στο Twitter. Με λίγη τύχη, σύντομα θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό!

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

OnePlus smartphone

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 4 Ιανουαρίου

Επιβεβαιώνει ότι η OnePlus αναπτύσσει ένα “λεπτότερο χαρτοφυλάκιο για το 2023” όπως και άλλα κορυφαία brands. Συνήθως, η εταιρεία θα παρουσίαζε περισσότερα τηλέφωνα την ίδια περίοδο, αυτό είναι σίγουρο.

Η OnePlus φαίνεται ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει τέσσερα smartphone το 1ο εξάμηνο του 2023

Ο tipster αποκάλυψε μια λίστα με τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα που έρχονται σύντομα. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα OnePlus 11, OnePlus 11R, OnePlus Nord 3 και OnePlus Nord CE 3. Αν και το flagship αυτής της σειράς -το OnePlus 11- έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα ήδη στις 7 Φεβρουαρίου, αναμένουμε ότι η παγκόσμια κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα!

Το OnePlus 11R θα κυκλοφορήσει επίσης στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ οι άλλες δύο συσκευές θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Ο tipster μοιράστηκε επίσης το SoC που θα τροφοδοτήσει αυτά τα smartphone.

Η OnePlus έχει ήδη δηλώσει ότι το OnePlus 11 θα τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, ενώ το αδελφάκι του, το OnePlus 11R θα διαθέτει ένα ελαφρώς παλαιότερο chip Snapdragon 8+ Gen 1.

Το OnePlus Nord 3 φημολογείται ότι θα διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8200, ενώ το αντίστοιχο OnePlus Nord CE 3 θα είναι πιθανότατα εξοπλισμένο με ένα Snapdragon 695 SoC.

Τα αναδιπλούμενα της εταιρείας ενδέχεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2023

Η OnePlus είναι έτοιμη να λανσάρει μια σειρά από τηλέφωνα στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους, συμπεριλαμβανομένου του αναμενόμενου OnePlus 11T. Επιπλέον, οι φήμες αναφέρουν ότι ο οργανισμός θα αποκαλύψει όχι μία αλλά δύο αναδιπλούμενες συσκευές!

Η OnePlus κατοχύρωσε δύο ονόματα για τέτοιες συσκευές, το OnePlus V Fold και το OnePlus V Flip. Αυτά τα δύο ονόματα φαινομενικά αντιπροσωπεύουν ένα αναδιπλούμενο κάθετα αναδιπλούμενο και ένα πτυσσόμενο σε στυλ clamshell.

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Αν και κανείς δεν είναι σίγουρος αν η OnePlus θα λανσάρει αναδιπλούμενες συσκευές φέτος, η εταιρεία έχει πρόσβαση σε τεχνολογίες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν οι αδελφές της εταιρείες OPPO και Vivo για τα δικά τους λανσαρίσματα.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS