ΑρχικήinetΤα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Το Google Pixel Tablet με το Charging Speaker Dock του διέρρευσε με μία εμφάνιση στο Facebook Marketplace.

Ρίχνοντας μια ματιά στην οθόνη (όπως την μοιράστηκε ο ShrimpApplePro στο Twitter), αποκτούμε εικόνα του βελτιστοποιημένου για tablet homescreen Pixel Launcher της Google και ενός wallpaper που μοιράζεται ομοιότητες με τη συλλογή “Feathers” που εμφανίζεται τόσο στο Pixel 7 όσο και στο 7 Pro.

Σύμφωνα με το At a Glance, αυτή η συσκευή ενδέχεται να εμφανίζει την προεπιλεγμένη ρύθμιση εφαρμογής. Δίπλα στη γραμμή αναζήτησης βρίσκονται οι εφαρμογές Gmail, Chrome, YouTube και Photos, ενώ οι υπόλοιπες δύο θέσεις είναι προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων των Messages. Η γραμμή από πάνω περιέχει τα Camera, Maps, και το Play Store κοντά στη δεξιά γωνία.

Για να βελτιωθεί η εμπειρία λογισμικού, η παραλλαγή Pixel Tablet 256GB προσφέρει μια εφαρμογή Settings διπλού παραθύρου, ιδανική για μεγαλύτερες οθόνες. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε έως και 16 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με 70% φόρτιση – δίνοντας σε αυτή τη συσκευή μια εντυπωσιακή μακροζωία!

Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook
Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε η beta 1 του Android 13 QPR2

Αυτή η νέα διαρροή παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά στο Charging Speaker Dock του Pixel Tablet, το οποίο φαίνεται να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τη βάση του Nest Hub Max της Google. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εξοπλισμένο με ένα ακριβές αντίγραφο του προσαρμογέα ρεύματος 30W που συνοδεύει τη μεγαλύτερη Smart Display, σε συνδυασμό με ένα βύσμα σύνδεσης για μεγαλύτερη ευκολία.

Μια φωτογραφία του Pixel Tablet, προσαρτημένου στο dock του, αποκαλύπτει μια θύρα USB-C στην αριστερή άκρη. Τα πλαίσια γύρω από την οθόνη φαίνονται μαύρα και αν και είναι ελαφρώς θολά λόγω της χαμηλής ποιότητας ανάλυσης της εικόνας, φαίνεται ότι τόσο το σώμα όσο και το περίγραμμα έχουν παρόμοια σκούρα απόχρωση.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Google ανακοίνωσε ότι η νανο-κεραμική επίστρωση -μια προσπάθεια να αναπαραστήσει την υφή της πορσελάνης- θα κυκλοφορούσε σε πλήθος χρωμάτων.

Αν και οι εικόνες του Pixel Tablet στην καταχώρησή του στο Facebook είναι λίγο ασαφείς, όπως είχε δηλώσει προηγουμένως η Google, γνωρίζουμε ότι θα υποστηρίζεται από ένα εντυπωσιακό τσιπ Tensor G2 – το ίδιο που εμφανίζεται στο εσωτερικό της διάσημης σειράς Google Pixel 7. Επιπλέον, οι διαρροές δείχνουν ότι η συσκευή αυτή είναι εξοπλισμένη με οθόνη 10,95 ιντσών και μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα Wi-Fi 6 για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης!

Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook
Τα Google Pixel Tablet και Speaker Dock διέρρευσαν στο Facebook

Δείτε επίσης: Google Sheets: Πώς να δημιουργήσετε ένα combo chart

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα προϊόν της Google εμφανίστηκε στο Facebook Marketplace πριν από την αποκάλυψή του, οπότε είναι καλύτερο να μην το λάβετε υπόψη σας. Τούτου λεχθέντος, αναμένουμε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το Pixel Tablet να εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS