ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε η beta 1 του Android 13 QPR2

Κυκλοφόρησε η beta 1 του Android 13 QPR2

Η πρώτη beta του Android 13 QPR2 κυκλοφόρησε και είναι γεμάτη με μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως νέα media player animations, δυνατότητα μερικής εγγραφής οθόνης, ένα νέο θέμα Material You που ονομάζεται Monochromatic, μαζί με οπτικές προσαρμογές για το back navigation gesture. Με κάθε έκδοση που περνάει, το Android συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, καθώς γίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο και εύχρηστο από ποτέ!

Δείτε επίσης: Stalkerware εφαρμογές κατακλύζουν συσκευές iPhone και Android

Android 13 QPR2

Σύμφωνα με τον Mishaal Rahman, ανώτερο συντάκτη του Esper, το σύρσιμο από την άκρη της οθόνης της συσκευής σας αποκαλύπτει μια νέα οπτική ένδειξη που είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Με βάση τα χρώματα που επικρατούν στο φόντο της ταπετσαρίας σας, η ένδειξη του βέλους επιστροφής διαθέτει ένα μοναδικό κυκλικό περίγραμμα- αυτή η δυναμική θεματοποίηση εξασφαλίζει ένα αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα κάθε φορά! Δυστυχώς, αυτή η ωραία λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους ακόμα- αν τρέχετε την έκδοση beta, τότε πρέπει να βρείτε και να ενεργοποιήσετε το κρυφό flag για να τηn χρησιμοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Android 13: Εισάγει υποστήριξη Chromecast για το Output Switcher

Βεβαιωθείτε ότι δεν μπερδεύετε αυτή τη μικρή οπτική αλλαγή με το προγνωστικό back gesture που έρχεται στο Android 14, το οποίο είναι διαθέσιμο και στο Android 13 ως επιλογή για προγραμματιστές. Ο Rahman υποθέτει ότι η Google θα μπορούσε δυνητικά να συνδυάσει το ‘predictive back navigation”  του Android 14 μαζί με το νέο κυκλικό οπτικό δείκτη που έρχεται στο QPR2 Beta 1 του Android 13, με αποτέλεσμα μια ολοκαίνουργια εμπειρία χρήστη.

Δείτε επίσης: Η Motorola επεκτείνει τη λίστα των τηλεφώνων που θα λάβουν το Android 13 update

Παρόλο που μπορεί να μην μπορέσετε να απολαύσετε τα προνόμια αυτού του νέου back navigation indicator λόγω ορισμένων εμποδίων, υπάρχουν ακόμα πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά στην πιο πρόσφατη QPR Beta που θα ήταν ωραίο να δοκιμάσετε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συμμετοχής στο πρόγραμμα Android Beta είναι ότι αποκτάτε πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά πριν από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε νέες λειτουργίες και να δώσετε feedback σχετικά με αυτές πριν κυκλοφορήσουν σε εκατομμύρια άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων που δεν έχουν ακόμη πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες, καθώς και την ευκαιρία να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι λειτουργίες σε πραγματικές συνθήκες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS