ΑρχικήHow ToΜάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Δεν θα ήταν πιο διασκεδαστικό να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στο Netflix με φίλους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας streaming το Netflix στον διακομιστή Discord σας. Αν και είναι δωρεάν, μπορείτε να το κάνετε αυτό και στο επί πληρωμή πρόγραμμα του Discord. Παρακάτω θα σας δείξουμε πώς.

Δείτε επίσης: Discord: Κυκλοφορεί η λειτουργία server subscriptions
Netflix

Για να παρακολουθήσετε το Netflix μέσω του Discord, πρέπει πρώτα να ανοίξετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας με Windows ή Mac και να μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix. Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εισάγετε τα διαπιστευτήριά σας στον ιστότοπο.

Διατηρήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο σε λειτουργία στο παρασκήνιο και στη συνέχεια, εκκινήστε το Discord. Βρείτε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις χρήστη” στην κάτω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Από την αριστερή πλαϊνή μπάρα, επιλέξτε “Καταχωρημένα Παιχνίδια” Στο παράθυρο στα δεξιά του, επιλέξτε “Προσθήκη“.

Στο πλαίσιο που ανοίγει, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού “Επιλογή” και επιλέξτε το ανοικτό πρόγραμμα περιήγησης ιστού από τη λίστα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη παιχνιδιού“.

Για να κλείσετε το παράθυρο ρυθμίσεων του Discord, πατήστε Esc.

Δείτε ακόμα: AXLocker ransomware: Παραβιάζει Discord accounts

Discord

Για να κάνετε streaming Netflix στο Discord, μεταβείτε στην κύρια οθόνη και κάντε κλικ στον διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην αριστερή πλευρική μπάρα. Στην κάτω αριστερή γωνία της εφαρμογής, κάντε κλικ στο εικονίδιο οθόνης δίπλα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με την ένδειξη “Κοινή χρήση οθόνης“. Για να ξεκινήσετε τη ροή, κάντε κλικ στο μενού “Επιλέξτε ένα κανάλι φωνής” και επιλέξτε το κανάλι που θέλετε. Επιλέξτε συγκεκριμένα την επιθυμητή ποιότητα ροής και FPS στην ενότητα “Ποιότητα ροής“.

Για να ξεκινήσετε τη ροή, κάντε κλικ στο κουμπί “Go Live” στο κάτω μέρος του παραθύρου “Screen Share“.

Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα κυμαινόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix ενώ χρησιμοποιείτε το Discord.

Για να διακόψετε τη ροή, κάντε κλικ στο εικονίδιο “X” στην κάτω δεξιά γωνία του κυμαινόμενου παραθύρου.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να αποσυνδεθείτε από το account σας στην TV;

Και έτσι μπορείτε να κάνετε streaming Netflix στο Discord. Όταν επιλέγετε μια ταινία, προσέξτε την ποιότητά της και σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για πιο ολοκληρωμένη πρόσβαση σε ταινίες στο Netflix. Συχνά συνιστούμε το ExpressVPN σε άλλους ως ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα VPN.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS