ΑρχικήUpdatesDiscord: Κυκλοφορεί η λειτουργία server subscriptions

Discord: Κυκλοφορεί η λειτουργία server subscriptions

Πέρυσι, η Discord είχε κυκλοφορήσει “πιλοτικά” τη κυκλοφορία των premium subscription, που θα επέτρεπε σε περισσότερους servers να προσφέρουν συνδρομές επί πληρωμή στα μέλη, σε αντάλλαγμα κάποιων ειδικών προνομίων. Χθες η εταιρεία ανακοίνωσε αυτή την λειτουργία και επίσημα.

Δείτε επίσης: AXLocker ransomware: Παραβιάζει Discord accounts

Discord subscription server

Πολλές κοινότητες Discord χρησιμοποιούσαν ήδη υπηρεσίες τρίτων όπως το Patreon για να προσφέρουν πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Με την νέα αλλαγή, θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαδικασία αυτή εντός του Discord. Οποιοσδήποτε τρέχει έναν server μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένα επίπεδα subscription, τα οποία θα “ξεκλειδώνουν” ειδικούς ρόλους, διάφορα πλεονεκτήματα, καθώς και early ανακοινώσεις που αφορούν εκπτώσεις εμπορικών προϊόντων ή ακόμα και κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Το Discord ονόμασε το feature αυτό ως “server subscriptions” και είναι ακριβώς αυτό που λέει. Για να είναι επιλέξιμοι, οι κάτοχοι server πρέπει να βρίσκονται στις ΗΠΑ (προς το παρόν τουλάχιστον) και να είναι σε καλή κατάσταση στην πλατφόρμα χωρίς πρόσφατες παραβιάσεις των πολιτικών της πλατφόρμας και των κατευθυντήριων γραμμών της κοινότητας.

Οι συνδρομές θα είναι αρκετά ευέλικτες, όσον αφορά το κόστος που θα έχουν, το οποίο θα καθορίζουν οι ιδιοκτήτες των server. Η ελάχιστη χρέωση θα είναι 2.99$, ενώ θα φτάνει έως και τα 199,99$. Να αναφέρουμε πως η προμήθεια που θα κρατάει το ίδιο το Discord, είναι το 10% της κάθε συνδρομής.

Δείτε επίσης: Το PlayStation 5 αποκτά φωνητική ενσωμάτωση Discord!

Σε αντίθεση με το Twitter, το οποίο τώρα πρόσφατα έβαλε μια premium επιλογή επί πληρωμή, το μπλε checkmark (Verification), οι χρήστες του Discord έχουν ήδη συνηθίσει να πληρώνουν για διάφορες δυνατότητες στην εφαρμογή.
Με το old time classic Nitro, μπορoύν να σταλούν αρχεία έως 50MB, σε αντίθεση τα μόλις 8 της free έκδοσης και να streamάρουν σε HD @ 60fps ποιότητα.
Ένας άλλος τρόπος που είχαν συνηθίσει οι χρήστες του Discord, ήταν μέσω του «server boost», όπου έτσι με αυτό το τρόπο, ένας server αποκτάει περισσότερες δυνατότητες.

Πέρα από το να παρέχει στους κατόχους server τρόπους να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους, το Discord προσθέτει και πολλές δυνατότητες για τους χρήστες. Πριν από λίγους μήνες, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από νέες διαδραστικές εμπειρίες που τρέχουν στους διακομιστές Discord, όπως σκάκι, πόκερ και έναν τρόπο για τα μέλη της κοινότητας να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube όλοι μαζί.
Αναμένουμε πως και πως να έρθουν και στην Ελλάδα οι αλλαγές αυτές.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS