ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Instagram

Πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Instagram

Το Facebook, μια εταιρεία που βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της κοινής γνώμης, είναι ιδιοκτήτρια του Instagram. Αν είστε ήδη επιφυλακτικοί απέναντι στο Facebook, είναι πιθανό να μην εμπιστεύεστε ούτε το Ιnstagram. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Αν ενδιαφέρεστε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Δείτε επίσης: Ενημερώνει το Instagram για τη λήψη screenshot των post;

Instagram

Η εξαγορά του Instagram από το Facebook το 2012 έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων θεωρήθηκε τότε ως μια επικίνδυνη κίνηση, αλλά στη σημερινή αγορά των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Μπορεί το Ιnstagram να ανήκει στο Facebook, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πλατφόρμα να συνεχίζει να αυξάνει τη δημοτικότητά της. Ενώ πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν το Facebook, σχετικά λίγοι έχουν διαγράψει τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μερικοί άνθρωποι δεν εμπιστεύονται το Facebook και θέλουν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους καθώς και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook – όπως το Instagram. Η διαγραφή του λoγαριασμού σας στο Ιnstagram είναι πολύ πιο απλή από το Facebook, αν και αυτή η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σας αναγκάζει να ακολουθήσετε αρκετά βήματα. Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, αφιερώστε χρόνο για να κατεβάσετε όλες τις εικόνες σας.

Δείτε ακόμα: Instagram: Πώς να δείτε posts χωρίς να συνδεθείτε σε λογαριασμό;

Προσοχή: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά. Όπως πιθανώς γνωρίζετε, μόλις διαγράψετε το λoγαριασμό σας, δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο λογαριασμό με το ίδιο όνομα. Επομένως, αν σκέφτεστε να διαγράψετε το λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή, να το έχετε αυτό κατά νου.

λογαριασμό

Για να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Instagram:

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα διαγραφής λoγαριασμού στο Ιnstagram.

2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

3. Μόλις συνδεθείτε στο λoγαριασμό σας, επιλέξτε τον λόγο διαγραφής από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας άλλη μια φορά για να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και στη συνέχεια, πατήστε “Delete (Your Ιnstagram ID)“.

Δείτε επίσης: Instagram down: Χρήστες παραπονούνται για διακοπή λειτουργίας

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε! Το Instagram σας έχει πλέον διαγραφεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS