ΑρχικήUpdatesΣτις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το Disney+ Basic

Στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το Disney+ Basic

Επιτέλους κυκλοφόρησε το Disney+ Basic, ένα πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και κοστίζει μόνο $7,99/μήνα. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, αλλά θα έρθει και σε άλλες χώρες το επόμενο έτος.

Το Netflix θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο αν θέλει να ανταγωνιστεί τη νέα βαθμίδα του Disney+ που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Για παράδειγμα, το Disney+ Basic όχι μόνο επιτρέπει στους θεατές να μεταδίδουν βίντεο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων Full HD, HDR10, 4K Ultra HD, Dolby Vision και Expanded Aspect Ratio με IMAX Enhanced, αλλά επιτρέπει και στους συνδρομητές να μεταδίδουν stream σε έως και τέσσερις υποστηριζόμενες συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, το πλάνο με τις διαφημίσεις περιλαμβάνει τον πλήρη κατάλογο περιεχομένου του Disney+.

Δείτε επίσης: Το Disney+ αποκτά όλο και περισσότερους συνδρομητές

Disney+ Basic

Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα του Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις υποστηρίζει μόνο ποιότητα βίντεο HD 720p. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν streaming αποκλειστικά σε μία συσκευή ταυτόχρονα και το 5% έως 10% του περιεχομένου λείπει από τη βιβλιοθήκη τους λόγω περιορισμών αδειοδότησης.

Δείτε επίσης: Η Disney σχεδιάζει πάγωμα προσλήψεων και απολύσεις

Επίσης, το πρόγραμμα Disney+ Basic δεν επιτρέπει την προβολή ή τις λήψεις εκτός σύνδεσης.

Άλλες λειτουργίες που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Disney+ Basic κατά την κυκλοφορία είναι το GroupWatch, το SharePlay και το Dolby Atmos. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο TechCrunch ότι υπάρχουν μελλοντικά σχέδια για την υποστήριξη αυτών των λειτουργιών, αλλά δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής.

Οι διαφημίσεις θα κυμαίνονται από 15 έως 30 ή 45 δευτερόλεπτα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η Disney+ περιορίζει το συνολικό φορτίο διαφημίσεων σε τέσσερα λεπτά διαφημίσεις ανά ώρα κατά μέσο όρο. Το περιεχόμενο προσχολικής ηλικίας δεν θα περιέχει καμία διαφήμιση.

Την ώρα που η Disney+ ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα, φθηνότερη συνδρομητική υπηρεσία της, αύξησε την τιμή της συνδρομής Premium χωρίς διαφημίσεις κατά 3 δολάρια.

Δείτε επίσης: AI tool της Disney: Αλλάζει την ηλικία των ηθοποιών σε δευτερόλεπτα

Το Disney+ εισήγαγε αρχικά τη διαφημιστική του βαθμίδα για να προσελκύσει νέους συνδρομητές. Σύμφωνα με τη Disney, αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να επιτύχει τον στόχο της για 230-260 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές έως το 2024. Επιπλέον, η κατηγορία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι μια πιθανή νέα ροή εσόδων για την εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS