ΑρχικήinetΤο Disney+ αποκτά όλο και περισσότερους συνδρομητές

Το Disney+ αποκτά όλο και περισσότερους συνδρομητές

Η Disney συνέχισε να προσθέτει συνδρομητές στις τρεις υπηρεσίες streaming της κατά το τελευταίο τρίμηνο, με το Disney+ να ξεπερνά τις προσδοκίες χάρη στους 12 εκατομμύρια νέους συνδρομητές που προσέλκυσε. Παρά τα εντυπωσιακά στοιχεία, η εταιρεία έχασε τις προσδοκίες εσόδων κατά σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αλλά η επικείμενη άφιξη του καταστήματος με υποστήριξη διαφημίσεων και αποκλειστικών εμπορευμάτων θα μπορούσε να συμβάλει στην ενίσχυση των μελλοντικών αποτελεσμάτων της.

Μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2022, η Disney+ αναμένεται να προσθέσει 12 εκατομμύρια νέους συνδρομητές, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συνδρομητών της στα 164,2 εκατομμύρια. Αυτό ξεπερνά τις αρχικές προβλέψεις κατά 3,5 εκατομμύρια άτομα και πιθανότατα θα ικανοποιήσει την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Το TikTok ενδέχεται να εργάζεται σε μια υπηρεσία music streaming

Παρόλο που δεν έχει φτάσει ακόμη τη συνδρομητική βάση του Netflix που ανέρχεται σε 223,09 εκατομμύρια, η υπηρεσία streaming Disney+ αναφέρει μεγαλύτερο συνολικό αριθμό συνδρομών από τον αντίπαλό της, όταν συνυπολογίζονται και οι τρεις υπηρεσίες streaming της Disney: οι συνδρομητές του ESPN αυξήθηκαν από 22,8 εκατομμύρια σε 24,3 εκατομμύρια, ενώ του Hulu αυξήθηκαν κατά ένα εκατομμύριο σε 47,2 εκατομμύρια. Οπότε συνολικά φτάσαμε στα 235,7 εκατομμύρια συνδρομητές (από 221 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο), ο οποίος επίσης ξεπέρασε τον αναμενόμενο αριθμό 233,8 εκατομμυρίων της εταιρείας.

 Disney+

Για δεύτερη φορά τώρα, η Disney είχε μεγαλύτερη επιτυχία από το Netflix στο σύνολό του, αν και το Netflix δέχεται παράπονα ότι η Disney φουσκώνει τα νούμερά της με το να υπολογίζει ένα άτομο ως τρεις συνδρομητές αν έχει πολλές συνδρομές στα Disney+, Hulu, και ESPN.

Μια προσδοκία που έχασε η Disney ήταν τα έσοδα. Τα 20,15 δισεκατομμύρια δολάρια που εισήγαγε κατά την περίοδο που έληξε την 1η Οκτωβρίου αυξήθηκαν κατά 9% σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, αλλά η Wall Street αναζητούσε αύξηση εσόδων κατά 15% σε ετήσια βάση στα 21,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε επίσης: Soundtrack Elden Ring: Διαθέσιμο σε υπηρεσίες music streaming

Σύμφωνα με το TechCrunch, το Disney+ δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους θεατές να αγοράζουν shows Star Wars, Marvel, Disney Animation Studios και Pixar από επιλεγμένες σελίδες ταινιών, σειρών και μικρών ταινιών.

Πηγή πληροφοριών: techspot.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS