ΑρχικήinetΑυτό το Home Theater με θέμα το Star Wars κοστίζει 15 εκατομμύρια...

Αυτό το Home Theater με θέμα το Star Wars κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια

Οι κινηματογραφικές αίθουσες έχουν αρχίσει να φθίνουν σε όλο το κόσμο, ενώ η τιμή των προβολέων και του εξοπλισμού οικιακού κινηματογράφου γίνεται όλο και πιο προσιτή, κάνοντας πιο εύκολο από ποτέ να αναπαράγετε την εμπειρία του κινηματογράφου στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό το Home Theater με θέμα το Star Wars, φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι μέρος του ξενοδοχείου Galactic Starcruiser της Disney.

Δείτε επίσης: Star Wars: The Bad Batch Season 2 – Ανάλυση trailer

Home Theater

Το Sotheby’s International Realty, έχει μια καταχώριση για μία έπαυλη στη Φλόριντα, με ανέσεις που περιλαμβάνουν επτά υπνοδωμάτια, εννιά μπάνια, έναν προσαρμοσμένο πολυέλαιο από κρύσταλλο Swarovski, μια πισίνα διαμετρήματος θέρετρου με καταρράκτη και τσουλήθρα, καθώς και τέσσερα γκαράζ με ηλεκτρικούς ανελκυστήρες σε τρία από αυτά, για τη συντήρηση του αυτοκινήτου ή απλώς τον διπλασιασμό της χωρητικότητάς τους.

Αλλά αυτό το σπίτι δεν βρίσκεται σε ένα οποιοδήποτε τουριστικό θέρετρο της Φλόριντα. Χτίστηκε το 2019 στη γειτονιά Carolwood στο Golden Oak. Πρόκειται για μία πολυτελή κοινότητα που βρίσκεται στην πραγματικότητα μέσα στην ιδιοκτησία του θερέτρου Walt Disney World και σχεδιάστηκε από την Walt Disney Imagineering.

Δείτε ακόμα: Η Mozilla συνεργάζεται με τη Disney για να φέρει promotional wallpapers στον Firefox 98 στο Android

Star Wars

Αυτό εξηγεί γιατί όλες οι ανέσεις μέσα στο σπίτι περιλαμβάνουν βιτρό με θέμα την Disney γύρω από την αυλή με θέα στην πισίνα του αρχοντικού, ένα τέλειο αντίγραφο του μαρμάρινου τζακιού που χτίστηκε μέσα στο αποκλειστικό διαμέρισμα πάνω από το κάστρο της Σταχτοπούτας στο πάρκο και ένα home theater που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να βρίσκεσαι στο γαλαξία.

Αν και δεν είναι τέλειο αντίγραφο του πιλοτηρίου του Millennium Falcon, αυτό το θέατρο συνδυάζει μια γιγαντιαία οθόνη με βελούδινα δερμάτινα καθίσματα, τυχαίες διεπαφές υπολογιστή, προσομοιωμένα αστέρια από το μπροστινό παράθυρο και φωτιζόμενα πάνελ στους τοίχους παρέχοντας μια γεύση από τη μάχη ενάντια στο δεύτερο Death Star.

Δείτε επίσης: Disney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Υπάρχει επίσης ένα μπαρ και μια μικρή κουζίνα στο πίσω μέρος του θεάτρου και κάτι που μοιάζει με μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια και αναμνηστικά του Star Wars. Πρόκειται σίγουρα για μια πολυπόθητη όαση για όλους τους θαυμαστές του Star Wars. Και αν αναρωτιέστε, οι κάτοικοι του Golden Oak έχουν ειδική ωριαία πρόσβαση στο πάρκο, καθώς και προνόμια όπως ιδιωτικά λεωφορεία. Ωστόσο θα πρέπει κανείς να μπορεί να πληρώσει το ετήσιο τέλος ένωσης ιδιοκτητών σπιτιού, των 25.000 $ για να έχει αυτό το προνόμιο!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS