ΑρχικήinetStar Wars: The Bad Batch Season 2 - Ανάλυση trailer

Star Wars: The Bad Batch Season 2 – Ανάλυση trailer

Η Lucasfilm κυκλοφόρησε το νέο trailer του Star Wars: The Bad Batch Season 2 ενώ έκαναν την εμφάνιση τους οι χαρακτήρες Emperor Palpatine, Commander Cody και Gungi

Η Lucasfilm εμπλουτίζει σοβαρά τις προσφορές της στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων του Star Wars φέτος. Το στούντιο ανακοίνωσε δύο νέες σειρές κινουμένων σχεδίων — Young Jedi Adventures και Tales of the Jedi — αλλά επιβεβαίωσε επίσης ότι το The Bad Batch επιστρέφει για δεύτερη σεζόν αργότερα φέτος.

Στο Star Wars Celebration είδαμε ακόμη και την πρώτη μας ματιά στις επικές περιπέτειες που θα ξεκινήσει το Clone Force 99 στη 2η σεζόν. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Αν και το σύντομο τρέιλερ δεν μας δίνει πολλά – η Omega έχει κράνος πλέον, ο Hunter φοράει ένα πολύ ωραίο κασκόλ! — Παρατηρήσαμε μερικά πράγματα που μας ενθουσιάζουν πολύ για την επιστροφή αυτού του spinoff του Clone Wars. Εδώ είναι τα κύρια πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε αυτό το τρέιλερ:

Emperor Palpatine

Η σκιά του Emperor φαινόταν μεγάλη κατά την πρώτη σεζόν της σειράς, καθώς η Bad Batch σκεφτόταν την κατάληξη του Order 66, που είδε το μεγαλύτερο μέρος του στρατού των κλώνων να προδίδει τους στρατηγούς τους Jedi. Αντί να συμβιβαστούν με τους εγκεφαλικά χειραγωγημένους συντρόφους τους (τα μυστικά bio-chip μέσα στα κεφάλια των κλώνων είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Palpatine παρέσυρε τόσο εύκολα το Grand Army of the Republic για να αντιστραφούν εναντίων των Jedi), οι Clone Force 99 αποφάσισαν να δραπετεύσουν από το σπίτι τους στο Kamino και να εγκαταλείψουν την Αυτοκρατορία.

Αλλά το Order 66 ήταν μόνο η αρχή των σκοτεινών εποχών για αυτή τη παρτίδα «βελτιωμένων» κλώνων. Αναγκασμένοι να ζήσουν ως φυγάδες και αναλαμβάνοντας μισθοφορική εργασία για να τα βγάλουν πέρα, η Bad Batch παρακολουθούσε καθώς ο Emperor εκτελούσε την επόμενη φάση του σχεδίου του: αντικαθιστώντας τους ηλικιωμένους κλώνους στρατιώτες με έναν πιο υπάκουο και αξιόπιστο εθελοντικό στρατό των Imperial stormtroopers. Μέχρι το τέλος της σεζόν, η Αυτοκρατορία είχε σχεδόν καταστρέψει την εγκατάσταση κλωνοποίησης στο Kamino, θέτοντας την αρχή για το τέλος της εποχής των κλώνων.

Δείτε επίσης: Το Netflix απολύει 150 υπαλλήλους μετά τη μείωση συνδρομητών

«Είναι ώρα για τη νέα εποχή», λέει ο Emperor Palpatine στο νέο τρέιλερ. Η Omega παρακολουθεί εκ του ασφαλούς καθώς ο Emperor σηκώνεται σε ένα repulsorpod. Επιστρέψαμε στo Senate chamber στο Coruscant; Και αν ναι, τι κάνει η Omega εκεί; Πίσω από τον Emperor φαίνεται να υπάρχει μια οθόνη που δείχνει την τελική καταστροφή της πόλης Tipoca, της πρωτεύουσας του Kamino, η οποία βυθίστηκε στα βάθη του μαινόμενου ωκεανού του πλανήτη μετά από έναν αυτοκρατορικό βομβαρδισμό.

Μένει να δούμε πόση παρουσία θα έχει ο Emperor στη δεύτερη σεζόν του Star Wars: The Bad Batch ή αν η εμφάνιση είναι απλώς παρόμοια με αυτήν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Star Wars: The Bad Batch Season 2 - Ανάλυση trailer
Star Wars: The Bad Batch Season 2 – Ανάλυση trailer

Clone Commandos

Η πρώτη σεζόν σηματοδότησε την επιστροφή των Clone Commandos, μιας επίλεκτης μονάδας στρατιωτών που είναι πιο γνωστή από το βιντεοπαιχνίδι Star Wars: Republic Commando. Αναγνωρισμένοι ως οι πιο θανατηφόροι clone troopers, που ανταγωνίζονται μόνο οι ίδιοι οι ειδικοί της Clone Force 99, οι Clone Commandos υπηρετούν τώρα την Αυτοκρατορία. Τους βλέπουμε ξανά στο τρέιλερ της 2ης σεζόν, καθώς έχουν αναπτυχθεί για έναν αναμφίβολα κακόβουλο σκοπό. Έχει πράγματι να κάνει με το Mount Tantiss, τη μυστική Imperial εγκατάσταση κλωνοποίησης που εισήχθη ξανά στο canon στο τέλος της 1ης σεζόν; Εκεί είδαμε τελευταία φορά τους Clone Commandos (καθώς και την επικεφαλής επιστήμονα κλωνοποίησης Nala Se).

Captain Rex

Ο Captain Rex έπαιξε έναν κεντρικό ρόλο στην πρώτη σεζόν του The Bad Batch. Είναι ο πρώην Republic officer που αποκάλυψε την αλήθεια για το bio-chip μέσα στον εγκέφαλο κάθε κλώνου στρατιώτη στο Clone Force 99 και τους έδειξε έναν τρόπο να το αφαιρέσουν. Αλλά η αποστολή του να καταστρέψει την Αυτοκρατορία δεν έχει τελειώσει. «Ας πιάσουμε δουλειά», λέει ο Captain Rex στο τρέιλερ της 2ης σεζόν.

Star Wars: The Bad Batch Season 2 - Ανάλυση trailer
Star Wars: The Bad Batch Season 2 – Ανάλυση trailer

Crosshair

Επειδή τα μέλη του Clone Force 99 ήταν μεταλλάξεις του τυπικού στελέχους κλώνων που αποτελούσαν το Republic army, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έπεσαν στην κυριαρχία του bio-chip του Order 66. Εκτός από τον ελίτ sniper Crosshair, ο οποίος στράφηκε εναντίων των πρώην συμπαικτών του για να γίνει άλλο ένα εργαλείο πολέμου για την Αυτοκρατορία. Ήταν ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς στην 1η σεζόν, κυνηγώντας τα πρώην αδέρφια του σε όλο τον γαλαξία.

Δείτε επίσης: Η νέα VP of Culture της Blizzard θα διορθώσει την κουλτούρα της εταιρείας;

Ο Crosshair έμεινε στην αβεβαιότητα στο τέλος της πρώτης σεζόν. Αν και πέρασε όλη τη σεζόν προσπαθώντας να τους καταρρίψει, ο Crosshair πρόσφερε στους υπόλοιπους Bad Batch άλλη μια ευκαιρία να τον βάλουν στην Αυτοκρατορία κατά την καταστροφή του Kamino. Αρνήθηκαν, αλλά και πάλι τους βοήθησε να ξεφύγουν από έναν υγρό τάφο. Σαφώς, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τα αδέρφια του, ακόμα κι αν βρίσκονται τώρα σε αντίθετες πλευρές ενός πολύ διαφορετικού πολέμου. Περιττό να πούμε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αυτή την ιστορία να συνεχίζει να αναπτύσσεται τη σεζόν 2. Στο τρέιλερ, τον βλέπουμε να επιστρέφει στη δράση, στοχεύοντας κάποιον που μάλλον θα πεθάνει σύντομα.

Star Wars: The Bad Batch Season 2 - Ανάλυση trailer
Star Wars: The Bad Batch Season 2 – Ανάλυση trailer

Commander Cody

Ίσως θυμάστε καλύτερα τον Commander Cody ως τον αξιωματικό που πολέμησε μαζί με τον Obi-Wan Kenobi στο Utapau στο Revenge of the Sith και αργότερα τον πρόδωσε κατά τη διάρκεια του Order 66, αλλά έπαιξε ακόμα μεγαλύτερο ρόλο ως επαναλαμβανόμενος χαρακτήρας στο The Clone Wars. Αν και δεν ξέρουμε τι έγινε με τον Cody μετά την Τριλογία Prequel, ξέρουμε ότι έπεσε κάτω από την κυριαρχία του bio-chip όπως και ο υπόλοιπος στρατός των κλώνων. Έτσι, αν οι Bad Batch τον συναντήσουν στη σεζόν 2, είναι πολύ πιθανό να είναι εχθροί στο πεδίο της μάχης. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσε επίσης να ανοίξει το δρόμο έτσι ώστε το Clone Force 99 να αφαιρέσει το τσιπ του Cody και να τον πείσει να αποστατήσει από την Αυτοκρατορία. Λοιπόν, το τρέιλερ φαίνεται να δείχνει τόσες πολλές ιδέες: «Θα πάρουμε όλους τους συμμάχους που μπορούμε», λέει ο Hunter, μόλις ο Cody εμφανίζεται στην οθόνη…

Gungi

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό είναι η επιστροφή του Gungi, ενός μαθητή Jedi που πρωτοπαρουσιάστηκε στο The Clone Wars. Φαίνεται ότι ο Wookiee επέζησε από το Order 66, αλλά πώς ταιριάζει στις περιπέτειες του ίδιου του Batch; Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Η 2η σεζόν του Star Wars: The Bad Batch θα κυκλοφορήσει στο Disney+ αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή: denofgeek.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS