ΑρχικήinetΟι καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια του Google Play για το 2022

Οι καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια του Google Play για το 2022

Δημοσιεύτηκαν οι καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια του Google Play για το 2022!

Google Play

Το Google Play κάθε χρόνο ανατρέχει στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και βραβεύει τις καλύτερες από αυτές. Τα βραβεία Best of Play λαμβάνουν υπόψη διαφορετικές εφαρμογές και παιχνίδια για διάφορες συσκευές και είδη, επιτρέποντάς μας να δούμε ποιες ήταν οι καλύτερες για τη συγκεκριμένη χρονιά.

Τα ετήσια βραβεία του Google Play περιλαμβάνουν τόσο εφαρμογές όσο και παιχνίδια, με διαφορετικές κατηγορίες για το καθένα.

Παρόλο που μπορεί να γνωρίζετε ήδη πολλές από αυτές τις εφαρμογές, τα βραβεία Best of Play εξακολουθούν να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανακαλύψετε νέες και διασκεδαστικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Οι υποψηφιότητες ξεκινούν με τους γενικούς νικητές για εφαρμογές και παιχνίδια. Το Dream by WOMBO κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής. Το Dream επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει όμορφα σχέδια που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε μια εντολή.

Το BeReal, η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης κέρδισε το βραβείο Users’ Choice του Google Play για την καλύτερη εφαρμογή.

Το Apex Legends Mobile κέρδισε τόσο το καλύτερο παιχνίδι όσο και το Users’ Choice στην κατηγορία gaming.

Google Play

Επίσης η εταιρεία δημοσιεύσε και τους νικητές των κορυφαίων σε πωλήσεις βιβλίων και ηχητικών βιβλίων για το 2022. Ενδεικτικά μερικά από τα top βιβλία είναι τα: Fire & Blood by George R. R. Martin
και It Ends with Us by Colleen Hoover. Μεταξύ των κορυφαίων audiobooks είναι τα I’m Glad My Mom Died by Jennette McCurdy και Fairy Tale by Stephen King.

Για να δείτε πιο αναλυτική τους νικητές των βραβείων επισκεφθείτε το επίσημο blog της Google.

Πηγή πληροφοριών: knowtechie.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS