ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Εάν θέλετε να αποκρύψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αντί να τα διαγράψετε στο Gmail, μπορείτε να αρχειοθετήσετε τα μηνύματα. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε και να ανακτήσετε τα email που θέλετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκρύψετε την πλευρική γραμμή Google Meet και Chat στο Gmail

Gmail αρχειοθετημένα μηνύματα

Για να αρχειοθετήσετε ένα email στο Gmail, πρέπει απλώς να επιλέξετε ένα ή πολλά email και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί Αρχειοθέτηση.

Όταν επιλέγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο του GmaiΙ, το κουμπί “Αρχειοθέτηση” εμφανίζεται στο μενού ακριβώς πάνω από τη λίστα των email σας.

Στην εφαρμογή Gmail για iPhone, iPad ή Android, πατήστε το κουμπί Αρχειοθέτηση στο επάνω μενού που εμφανίζεται. Το κουμπί Αρχειοθέτηση έχει την ίδια σχεδίαση με το κουμπί που εμφανίζεται στον ιστότοπο του GmaiΙ.

Οποιοδήποτε email αρχειοθετείτε θα εξαφανιστεί από τα κύρια εισερχόμενά σας στο Gmail, συμπεριλαμβανομένων οποιασδήποτε από τις εστιασμένες κατηγορίες που μπορεί να έχετε.

Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να τα προβάλλετε σε οποιονδήποτε ξεχωριστό φάκελο που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας ετικέτες Gmail.

Όπως αναφέραμε, τα αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαφανίζονται από την τυπική προβολή του GmaiΙ. Μια επιλογή για να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail είναι να μεταβείτε στην προβολή φακέλου “Όλα τα μηνύματα“.

Δείτε ακόμα: Gmail: Πώς να προσθέσετε μια εικόνα στην υπογραφή σας;

Αυτό θα εμφανίσει όλα τα email σας στο GmaiΙ σε μία, μεγάλη λίστα, συμπεριλαμβανομένων των email προτεραιότητας, καθώς και τυχόν email που έχουν κατηγοριοποιηθεί αυτόματα. Μπορείτε να προβάλετε αυτήν τη λίστα κάνοντας κλικ στην ετικέτα προβολής “Όλα τα μηνύματα” στο αριστερό μενού του Gmail στον ιστότοπο του GmaiΙ.

Για να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Gmail, πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία. Από εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την ετικέτα “Όλα τα μηνύματα”.

Υπάρχει ένα προφανές μειονέκτημα σε αυτό, ειδικά αν έχετε μεγάλο αριθμό email. Αυτή η επιλογή είναι καλή εάν αρχειοθετήσατε πρόσφατα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης του Gmail για να εντοπίσετε συγκεκριμένα αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα χρειαστεί να γνωρίζετε το θέμα, τον αποστολέα ή το περιεχόμενο του αρχειοθετημένου email σας για να το αναζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προηγμένα φίλτρα αναζήτησης Gmail για να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρίσκονται σε τυπικούς φακέλους, όπως ο φάκελος εισερχομένων, ο φάκελος απεσταλμένων και ο φάκελος πρόχειρων.

Δείτε επίσης: Πραγματοποιείστε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω του Gmail

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το “has:nouserlabels” στο ερώτημα αναζήτησης του Gmail για να αφαιρέσετε τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ήδη ετικέτα κατηγορίας. Εάν είναι κατηγοριοποιημένα, μπορείτε να προβάλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φάκελο με τις ετικέτες σας, ακόμα κι αν έχουν αρχειοθετηθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS