ΑρχικήHow ToPayPal: Πώς να λάβετε χρήματα από φίλους και την οικογένειά σας;

PayPal: Πώς να λάβετε χρήματα από φίλους και την οικογένειά σας;

Έχετε δημιουργήσει κι εσείς έναν λογαριασμό στο PayPal για να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα online; Αν ναι, έχετε πάρει τη σωστή απόφαση γιατί στις μέρες μας όλα γίνονται ψηφιακά και το PayPal σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα στους φίλους, την οικογένεια ή τους πελάτες σας εύκολα και γρήγορα. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να λαμβάνετε χρήματα στο PayPal από οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν έχει λογαριασμό ΡayPal.

Δείτε επίσης: ΡayPal: Επιτρέπει τη μεταφορά crypto σε εξωτερικά wallets

Για να λάβετε χρήματα, λοιπόν, πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή PayPal για κινητά και να μοιραστείτε (share) το προφίλ σας. Όποιος ανοίγει τον σύνδεσμο του προφίλ σας μπορεί να σας στείλει χρήματα μέσω τυπικών μεθόδων πληρωμής. Ενώ ορισμένες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του PayPal, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις δυνατότητες αποστολής και λήψης.

Πώς να λάβετε χρήματα στο PayPal;

Για να λάβετε χρήματα στο διαδίκτυο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο PayPal.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal στον ιστότοπο του ΡayPal ή στην εφαρμογή για κινητά.

2. Μόλις συνδεθείτε, θα ανακατευθυνθείτε στον πίνακα ελέγχου της πλατφόρμας.

3. Επισκεφτείτε την ενότητα “Send and Request money” του PayPal.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Request για να ανοίξετε τις επιλογές λήψης.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του σχετικού ατόμου στη γραμμή αναζήτησης.

6. Πατήστε Next.

7. Εισαγάγετε το ποσό, τον τύπο νομίσματος.

8. Πατήστε Request Now.

Δείτε επίσης: ΡayPal: Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του account σας;

PayPal χρήματα

Το εν λόγω άτομο θα λάβει ένα αίτημα πληρωμής μέσω του οποίου μπορεί να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό σας στο ΡayPal.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του προφίλ σας, τον οποίο μπορεί να ανοίξει ο καθένας για να σας στείλει χρήματα.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cursive της Google

Η μεταφορά χρημάτων στο PayPal είναι εξαιρετικά απλή, ακόμα κι αν είστε νέος χρήστης της υπηρεσίας. Και σίγουρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της λήψης χρημάτων από φίλους, οικογένεια ή πελάτες στο PayPal είναι ότι ο αποστολέας δεν χρειάζεται να έχει έναν αποκλειστικό λογαριασμό PayPal. Ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους πληρωμής όπως πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για να σας μεταφέρουν χρήματα.

Πηγή: fossbytes.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS