ΑρχικήUpdatesiOS 16 Beta 5: Το ποσοστό μπαταρίας εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του...

iOS 16 Beta 5: Το ποσοστό μπαταρίας εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης του iPhone

Με την πέμπτη beta έκδοση του iOS 16, η Apple ενημέρωσε το εικονίδιο της μπαταρίας στα iPhone με Face ID, για να εμφανίζει το συγκεκριμένο ποσοστό μπαταρίας και όχι απλώς μια οπτική αναπαράσταση του επιπέδου της μπαταρίας. Η νέα ένδειξη μπαταρίας είναι διαθέσιμη στα μοντέλα iPhone 12 και iPhone 13, με εξαίρεση το iPhone 12‌/13 mini 5,4 ιντσών. Διατίθεται επίσης στο iPhone X και στο iPhone XS.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε κοινόχρηστες βιβλιοθήκες φωτογραφιών iCloud με το iOS 16

iOS 16

Το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπήρχε σε iPhone που διαθέτουν Face ID λόγω έλλειψης χώρου και στις δύο πλευρές της εγκοπής που φιλοξενεί το υλικό της κάμερας TrueDepth. Ο νέος σχεδιασμός προσθέτει το συγκεκριμένο επίπεδο μπαταρίας στο εικονίδιο της μπαταρίας, παρέχοντας μια καλύτερη ιδέα για την κατάστασή της με μια ματιά.

Στο iOS 15 και σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS, το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζει μια εικόνα του επιπέδου της μπαταρίας, αλλά δεν παρέχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Για να λάβουν αυτές τις πληροφορίες, οι χρήστες του iPhone πρέπει να σύρουν προς τα κάτω στο Κέντρο Ελέγχου ή να περάσουν στην κεντρική προβολή Σήμερα για να δουν το γραφικό στοιχείο μπαταρίας.

Δείτε ακόμα: Το Home app της Apple στο iOS 16 έχει έναν ολοκαίνουριο σχεδιασμό

ποσοστό μπαταρίας

Το εικονίδιο μπαταρίας αλλάζει χρώματα με βάση την κατάσταση της μπαταρίας και το χρώμα της ταπετσαρίας του iPhone. Κατά τη φόρτιση, για παράδειγμα, το εικονίδιο της μπαταρίας είναι πράσινο και δείχνει μια ένδειξη φόρτισης.

Το ποσοστό μπαταρίας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στην ενότητα Μπαταρία. Η δυνατότητα ποσοστού μπαταρίας φαίνεται να είναι διαθέσιμη στα περισσότερα iPhone που διαθέτουν εγκοπή, αλλά δεν φαίνεται να είναι μια επιλογή στα iPhone 12 mini, iPhone 13‌ mini, iPhone 11 ή iPhone XR, ίσως λόγω περιορισμένου χώρου.

Δείτε επίσης: Apple Beta iOS 16, macOS Ventura, watchOS 9 είναι έτοιμα για λήψη

Το iOS 16 beta 5 είναι διαθέσιμο για τους προγραμματιστές αυτήν τη στιγμή και η Apple θα κυκλοφορήσει μια δημόσια beta στο εγγύς μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS