ΑρχικήHow ToiPhone 11: Πώς να κάνετε Screen Recording

iPhone 11: Πώς να κάνετε Screen Recording

Εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο με το τι συμβαίνει στην οθόνη του iPhone 11 σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη λειτουργία του iOS για να κάνετε Screen Recording. Είναι σαν να τραβάτε ένα screenshot, αλλά ένα βίντεο. Αυτό λειτουργεί και σε iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Δείτε επίσης: Το Netflix έχει μυστικούς κωδικούς. Πως να τους χρησιμοποιήσεις;

iPhone Screen Recording

Πρώτα, ενεργοποιήστε το κουμπί “Screen Recording” στο iPhone 11

Για να κάνετε ένα screen recording στο iPhone σας, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε ένα ειδικό κουμπί “Screen Recording” στο Control Center.

Δείτε επίσης: Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Gmail

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε πρώτα τα Settings πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι.

Στα Settings, πατήστε “Control Center.”

Στις ρυθμίσεις του Control Center, κάντε scroll προς τα κάτω στη λίστα “More Controls” και πατήστε “Screen Recording”.

iPhone Screen Recording

Η επιλογή “Screen Recording” θα μετακινηθεί στη λίστα “Included Controls”. Μπορείτε να πατήσετε και να σύρετε τα στοιχεία σε αυτήν τη λίστα για να αλλάξετε τη διάταξη τους στην οθόνη του Control Center. Αφού κανονίσετε την σειρά όπως σας αρέσει, βγείτε από τις Ρυθμίσεις. Τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα: το recording.

Δείτε επίσης: Facebook Messenger: Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα;

Πώς να κάνετε Screen Recording στο iPhone 11

Τώρα που έχετε προσθέσει το κουμπί Screen Recording στο Control Center, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή οθόνης ανά πάσα στιγμή. Αρχικά, ανοίξτε το Control Center σύροντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Στο Control Center, εντοπίστε το κουμπί Screen Recording, το οποίο μοιάζει με κύκλο μέσα σε έναν άλλο κύκλο. Για γρήγορη εγγραφή χωρίς ήχο, πατήστε το μία φορά. Για εγγραφή με ήχο, πατήστε παρατεταμένα.

iPhone Screen Recording

Αφού κρατήσετε πατημένο το κουμπί Screen Recording για λίγο, θα εμφανιστεί μια άλλη οθόνη. Για εγγραφή με ήχο, πατήστε το κουμπί του μικροφώνου μέχρι να γίνει κόκκινο και να αναγράψει “Microphone On.” Στη συνέχεια, επιλέξτε “Start Recording.”

Η λειτουργία screen record θα ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων και όταν ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση, το κουμπί εγγραφής οθόνης στο Control Center (και το ρολόι στην επάνω αριστερή γωνία) θα γίνει κόκκινο και το iPhone σας θα αρχίσει να καταγράφει τα πάντα στην οθόνη ως βίντεο. Εάν ενεργοποιήσατε το μικρόφωνο, το iPhone σας θα καταγράψει και ήχο.

Για να διακόψετε τη λήψη μιας εγγραφής οθόνης, έχετε δύο επιλογές. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το Control Center: Ανοίξτε το Control Center και πατήστε ξανά το κουμπί Screen Recording.

iPhone Screen Recording

Η εγγραφή οθόνης θα σταματήσει αμέσως. Η άλλη επιλογή είναι να πατήσετε το κόκκινο ρολόι στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και να επιλέξετε “Stop” στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή οθόνης, θα δείτε μια επιβεβαίωση ότι το βίντεο εγγραφής οθόνης αποθηκεύτηκε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

iPhone Screen Recording

Για να προβάλετε την εγγραφή της οθόνης σας, ανοίξτε την εφαρμογή Photos και πατήστε τη μικρογραφία της εγγραφής και θα παίξει όπως κάθε άλλο βίντεο που είναι αποθηκευμένο στο iPhone σας. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες επεξεργασίας της εφαρμογής Photo για να περικόψετε το βίντεο στο επιθυμητό μήκος.

Πηγή πληροφοριων: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS