ΑρχικήinetΤα επόμενα iPhones δεν θα έχουν την τεχνολογία TrueDepth στην πίσω κάμερα

Τα επόμενα iPhones δεν θα έχουν την τεχνολογία TrueDepth στην πίσω κάμερα

Η κυκλοφορία του iPhone X απέχει μόλις δύο μέρες, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τις φήμες σχετικά με τα επόμενα smartphones της Apple.

TrueDepth

Οι τελευταίες εικασίες σχετικά με τις προσφορές της Apple για το 2018 ανησυχούν περισσότερο για το τι δεν θα έχουν τα τηλέφωνα, παρά για τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται, καθώς σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, η Apple δεν θα φέρει το καινοτόμο σύστημα TrueDepth στην πίσω κάμερα, στα μελλοντικά της iPhones.

Η Apple θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία των τηλεφώνων εγκαίρως και στη σταθεροποίηση των αποστολών, αποφεύγοντας τις δυσκολίες που φέρεται να υπάρχουν την παραγωγή του Χ. Έχει ωστόσο ειπωθεί ότι η τεχνολογία TrueDepth θα γίνει ο κανόνας σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα iPhone και iPad, αντικαθιστώντας εντελώς το home button.

Φαίνεται ότι η Apple θα επικεντρωθεί στη “μείωση του κόστους και των τιμών πώλησης”, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστήσει τις τεχνολογίες υψηλού επιπέδου στο σημερινό Χ πιο προσιτές στους καταναλωτές το επόμενο έτος, καθώς εφαρμόζονται σε άλλες συσκευές της σειράς iPhone.

Θεωρείται ότι η τεχνολογία TrueDepth, τελικά θα συμπεριληφθεί στα νέα iPhone – όχι όμως τόσο σύντομα. Η τεχνολογία είναι ακόμα καινούρια, ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα να επιλύσει η εταιρεία, όπως τις προκλήσεις της παραγωγής. Η Apple εξακολουθεί να έχει δουλειά μπροστά της για να επεκτείνει το οικοσύστημα AR της και την πλατφόρμα της, ARKit, δεδομένου ότι η λειτουργικότητα AR θα είναι πιθανότατα ένα από τα βασικά ελλείμματα σε ένα οπίσθιο σύστημα TrueDepth.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τα σχέδια της Apple για το επόμενο έτος, αλλά ορισμένες φήμες έχουν ήδη διαρρεύσει. Μια πρώιμη έκθεση ισχυρίστηκε ότι η Apple εργάζεται σε δύο νέα τηλέφωνα με οθόνες OLED των 5,28 και 6,46 ιντσών, οι οποίες θα χρησιμεύσουν ως συμπληρωματικά εξαρτήματα για το 5,8 ιντσών X, εάν η Apple κυκλοφορήσει και πάλι τρεις συσκευές.

Από την πλευρά της προσφοράς, η LG ενδέχεται να παρέχει μπαταρίες για τα iPhone του 2018, ενώ η Samsung φημολογείται ότι παρέχει τόσο οθόνες OLED όσο και μάρκες. Η επόμενη γενιά συσκευών ωστόσο θα μπορούσε να είναι χωρίς τα μόντεμ της Qualcomm, καθώς η Apple λέγεται ότι δοκιμάζει τις μάρκες Intel και MediaTek, καθώς η Apple και η Qualcomm εμπλέκονται σε μια διαμάχη.

Η Apple ωστόσο, δεν σχολιάζει τις φήμες και η εταιρεία επιδιώκει να διατηρήσει μυστικά τα αναπτυξιακά της σχέδια. Δεν γνωρίζουμε με σιγουριά τι θα συμβεί με την επόμενη γενιά iPhones μέχρι την επόμενη κυκλοφορία, όταν αποκαλυφθεί και επίσημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS