ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε το PlayStation Network Account στο Discord;

Πώς να συνδέσετε το PlayStation Network Account στο Discord;

Συνδέστε το PlayStation Network Account (PSN) στο Discord και εμφανίστε τα παιχνίδια που παίζετε στο προφίλ σας στο Discord.

Discord PSN

Το Discord είναι η βασική πλατφόρμα επικοινωνίας για να συνδεθείτε με φίλους ενώ παίζετε παιχνίδια. Ωστόσο, η λειτουργία του σε PlayStation μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε κάποιους. Έχοντας αυτό κατά νου, θα σας δείξουμε εδώ πώς μπορείτε να συνδέσετε το PlayStation Network account, γνωστό και ως λογαριασμό PSN, στο Discord για απρόσκοπτα gaming coms.

Η σύνδεση του λογαριασμού PSN στο Discord ήταν σχεδόν αδύνατη στο παρελθόν, όμως τώρα αυτό δεν ισχύει χάρη στη συνεργασία μεταξύ της Sony και του Discord, που σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τον λογαριασμό PSN με το Discord account σας. 

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους PSN με τους λογαριασμούς Discord είτε μέσω της εφαρμογής iOS ή Android είτε μέσω της εφαρμογής υπολογιστή. Δείτε παρακάτω πώς:

Πώς να συνδέσετε ένα PlayStation Network Account στο Discord στο κινητό

Η διαδικασία είναι η ίδια για τους χρήστες iOS και Android.

1. Αρχικά, κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Discord στην κινητή συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.

2. Μέσα στην εφαρμογή, στην κάτω γραμμή, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας. θα είναι αυτό που βρίσκεται στην άκρη δεξιά.

3. Στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Connections.

4. Μόλις μπείτε στο μενού συνδέσεων, κάντε κλικ στο “Add” και επιλέξτε PlayStation Network από τη λίστα.

5. Τώρα, η εφαρμογή θα ανοίξει το PSN network website, όπου μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα PSN credentials και να συνδέσετε τον λογαριασμό σας PSN με τον Discord λογαριασμό σας.

6. Μόλις συνδεθείτε, κλείστε την ιστοσελίδα και θα επιστρέψετε στην εφαρμογή, όπου θα δείτε ότι ο λογαριασμός σας στο PlayStation Network είναι συνδεδεμένος στο Discord.

Εν τω μεταξύ, εάν πρέπει να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό PSN από το Discord, μπορείτε να μεταβείτε στις συνδέσεις και να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό PSN από εκεί.

Discord PSN

Πώς να συνδέσετε το PlayStation Network Account στο Discord στον υπολογιστή

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.

2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, κάτω αριστερά.

3. Στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Connections.

4. Μόλις μπείτε στο μενού συνδέσεων, κάντε κλικ στο εικονίδιο PS για να συνδέσετε το PlayStation Network account σας στο Discord.

5. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης του PSN account. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PSN χρησιμοποιώντας τα credentials σας και εισαγάγετε κωδικό εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας PSN.

6. Αμέσως μετά θα γίνει η σύνδεση του PSN account με τον λογαριασμό σας Discord.

Αυτό ήταν! Μπορείτε να απολαύστε τα gaming sessions σας γνωρίζοντας ότι είστε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας. Η ενσωμάτωση δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την πλήρη λειτουργικότητα, ελπίζουμε όμως ότι η Sony θα κυκλοφορήσει τελικά μια αποκλειστική εφαρμογή Discord για το PlayStation κάποια στιγμή.

Πηγή: fossbytes.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS