ΑρχικήinetSony AI: Νέο project εστιάζει στην έρευνα της γαστρονομίας

Sony AI: Νέο project εστιάζει στην έρευνα της γαστρονομίας

Η Sony AI, τμήμα της μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης (AI) του ιαπωνικού ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων, ξεκίνησε ένα νέο project που θα αφιερωθεί στην έρευνα και ανάπτυξη της γαστρονομίας.

Sony AI

Το εμβληματικό έργο γαστρονομίας, όπως έχει “μεταγλωττιστεί” από τη Sony AI, θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς τομείς: μια εφαρμογή AI για τη δημιουργία νέων συνταγών, μια ρομποτική λύση που μπορεί να βοηθήσει τους σεφ στην κουζίνα και μια κοινοτική πρωτοβουλία συν-δημιουργίας.

Η Sοny AI είπε ότι θα χρησιμοποιήσει πηγές δεδομένων – συμπεριλαμβανομένων συνταγών και δεδομένων συστατικών, όπως γεύση, άρωμα, μοριακή δομή και θρεπτικά συστατικά – για να αναπτύξει την εφαρμογή δημιουργίας συνταγών, η οποία ελπίζει ότι θα χρησιμοποιηθεί από τους σεφ κατά το σχεδιασμό συνταγών και μενού.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι προβλέπει ότι το ρομπότ που βοηθά τον σεφ θα εκπαιδευτεί με αισθητήρες και AI, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους σεφ σε όλη τη διαδικασία του μαγειρέματος, από την προετοιμασία έως το σερβίρισμα.

Εν τω μεταξύ, η κοινοτική πρωτοβουλία συν-δημιουργίας θα επικεντρωθεί στη συνεργασία με την παγκόσμια κοινότητα σεφ, καθώς και με πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και σχετικές εταιρείες για να βοηθήσουν περαιτέρω την Sony AI στο project της.

Η Sony AI ιδρύθηκε ως εσωτερικός οργανισμός εντός της Sony Corporation τον Νοέμβριο του περασμένου έτους πριν ξεκινήσει ως νέα εταιρεία τον Απρίλιο.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS