ΑρχικήinetΤο Netflix καταρρέει μετά την κυκλοφορία του Stranger Things 4 Volume 2

Το Netflix καταρρέει μετά την κυκλοφορία του Stranger Things 4 Volume 2

Το Netflix κατέρρευσε καθώς εκατομμύρια συνδρομητές προσπάθησαν να κάνουν streaming το πολυαναμενόμενο Volume 2 του Stranger Things 4.

Δείτε επίσης: Το Netflix απολύει 300 υπαλλήλους-Συνεχίζονται οι περικοπές προσωπικού

netflix stranger things

Το Netflix έπεσε για λίγο, αφού ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών συνδέθηκε για να κάνει stream τα νέα επεισόδια του Stranger Things, τα οποία η πλατφόρμα κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Οι συνδρομητές αντιμετώπισαν ένα ξαφνικό crash κατά την παρακολούθηση του επεισοδίου και τους υποδέχτηκε ένα μήνυμα ‘Network Error’ που τους ενημέρωσε ότι υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης με τους Netflix servers.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Netflix, ESPN και NBCUniversal θέλουν τα δικαιώματα της Formula 1

Το Volume 2 του Stranger Things 4 κυκλοφόρησε στις 5pm AEST τη Δευτέρα.

Ο ιστότοπος ανίχνευσης διακοπής λειτουργίας DownDetector επιβεβαίωσε ότι πολλοί χρήστες του Netflix αντιμετώπισαν μια σύντομη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα άρχισε να επηρεάζει τους χρήστες γύρω στις 12pm IST και στις 12:50pm, οι χρήστες είχαν αναφέρει ότι μπορούσαν να παρακολουθήσουν ξανά τα επεισόδια χωρίς προβλήματα συνδεσιμότητας.

Είναι κατανοητό ότι το πρόβλημα επηρεάζει κυρίως τους mobile users.

Εξαγριωμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύσαν αναρτήσεις στο Twitter για να διαμαρτυρηθούν για τη διακοπή.

Είναι κατανοητό ότι η διακοπή επηρεάζει μόνο ορισμένους χρήστες, με δεκάδες Αυστραλούς να επισκέπτονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναφέρουν ότι δεν είχαν προβλήματα πρόσβασης στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Νωρίτερα, το Netflix στην Ινδία φέρεται να ήταν εκτός λειτουργίας για λίγο μετά τη νέα κυκλοφορία του Stranger Things. Στους χρήστες παραδόθηκε ένα μήνυμα σφάλματος που τους έλεγε ότι υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης με τους servers.

Δείτε επίσης: Το Netflix απολύει 150 υπαλλήλους μετά τη μείωση συνδρομητών

Οι συντετριμμένοι θαυμαστές απάντησαν στην ανακοίνωση του λογαριασμού του Netflix στο Twitter σχετικά με το Stranger Things που βρίσκεται τώρα σε streaming, παρακαλώντας την εταιρεία να διορθώσει επειγόντως το τεχνικό πρόβλημα.

«Το Netflix είναι κυριολεκτικά εκτός λειτουργίας, τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να παρακολουθήσουν αυτήν τη στιγμή», έγραφε μια απάντηση.

Πηγή πληροφοριών: news.com.au

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS