ΑρχικήUpdatesSpotify: Μπορείτε να κοινοποιείτε επεισόδια podcast με μια χρονική σήμανση

Spotify: Μπορείτε να κοινοποιείτε επεισόδια podcast με μια χρονική σήμανση

“Ακούσατε τι είπε ο Joe Rogan στο podcast του;”

Αυτή είναι μια ερώτηση που ακούτε συχνά. είναι φυσιολογικό να είσαι περίεργος και να προσπαθήσεις να μάθεις τι είπε στο τελευταίο επεισόδιο. Μέχρι τώρα, έπρεπε να σερφάρετε στο Twitter για ένα κλιπ ή να ακούσετε ολόκληρο το podcast για να μάθετε τι είπε.

Spotify podcast

Δείτε επίσης: Το Tidal αποκτά μια λειτουργία την οποία έχει το Spotify εδώ και χρόνια

Ευτυχώς, το Spotify παρουσιάζει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε podcast με μια χρονική επισήμανση. Αυτό σημαίνει ότι το επεισόδιο θα αρχίσει να παίζει από ένα καθορισμένο σημείο, ώστε να μπορείτε να ακούσετε το ενδιαφέρον κομμάτι και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Πώς μπορείτε να μοιραστείτε ένα podcast με χρονικές σημάνσεις; Παίξτε το επεισόδιο podcast που θέλετε να μοιραστείτε και πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης στην επιθυμητή χρονική σήμανση. Ενεργοποιήστε το toggle για χρονική σήμανση όπως φαίνεται παρακάτω και κοινοποιήστε τον σύνδεσμο. Όταν ο παραλήπτης ανοίξει αυτόν τον σύνδεσμο, το επεισόδιο του podcast θα αρχίσει να παίζει από τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δείτε επίσης: Το Spotify λάνσαρε την συνδρομητική υπηρεσία podcast

Το Spotify ενθαρρύνει επίσης τους δημιουργούς podcast να δημιουργούν κάρτες προώθησης με συνδέσμους με χρονική σήμανση και αποσπάσματα από τις εκπομπές τους. Αυτό θα μπορούσε να δείξει στους ανθρώπους τι αφορά το συγκεκριμένο επεισόδιο και ακόμα κι αν δεν εγγραφείτε στο podcast, είναι πιθανό να ακούσετε τουλάχιστον αυτό το κλιπ από το αναφερόμενο επεισόδιο για να πάρετε μια γεύση.

Δείτε επίσης: Spotify: Οι περιορισμοί του App Store είναι μια “καταχρηστική αρπαγή της εξουσίας”

Το YouTube έχει αυτήν τη λειτουργία εδώ και αιώνες και άλλες εφαρμογές podcast, όπως το Pocket Casts, σας επιτρέπουν να μοιράζεστε επίσης συνδέσμους με χρονική σήμανση. Ωστόσο, καθώς πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Spotify για τα podcasts, αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα για να μοιράζονται ενδιαφέρουσες στιγμές ενός επεισοδίου με φίλους.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS