ΑρχικήUpdatesΗ Google διορθώνει Android Auto bug - δεν εμφανίζονταν ειδοποιήσεις μηνυμάτων

Η Google διορθώνει Android Auto bug – δεν εμφανίζονταν ειδοποιήσεις μηνυμάτων

Από τότε που η Google κυκλοφόρησε το Android 12, υπήρξαν ορισμένα ζητήματα με το Android Auto, συμπεριλαμβανομένου ενός σφάλματος που προκάλεσε τη διακοπή της λειτουργίας πλοήγησης στα Google Maps για ορισμένους χρήστες. Ένα άλλο ζήτημα που έχει εμφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2021 είναι ένα σφάλμα που εμπόδιζε την εμφάνιση ειδοποιήσεων στην κεντρική μονάδα ορισμένων χρηστών όταν φτάνουν νέα μηνύματα.

Δείτε επίσης: Bug των Google Maps στο Android Auto προκαλεί διακοπή λειτουργίας της πλοήγησης

Android Auto

Δείτε επίσης: Android Auto update: Η Google προσθέτει 4 νέες δυνατότητες

Η γιγαντιαία εταιρεία έχει πλέον διορθώσει το πρόβλημα. Ένας εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε ότι η ομάδα “εφάρμοσε μια επιδιόρθωση για την επίλυση αυτού του προβλήματος” ως απάντηση σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα βοήθειας του Android Auto.

Ένας χρήστης παραπονέθηκε μέσω μιας ανάρτησης στο φόρουμ ότι το σφάλμα εμφανίστηκε μετά την ενημέρωση ενός Samsung Galaxy S21 Ultra σε One UI 4 που βασίζεται στο Android 12. Και άλλα τηλέφωνα της Samsung, όπως το vanilla Galaxy S21, επηρεάστηκαν από το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο χρήστης έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, το Android Auto σταμάτησε να εμφανίζει νέα μηνύματα κειμένου ή άλλα μηνύματα. Εάν ακούγεται μουσική και εμφανίζεται ένα νέο μήνυμα, η μουσική σβήνει για λίγο σαν να επιτρέπει να ακουστεί η ειδοποίηση νέου μηνύματος, αλλά δεν έρχεται ήχος και κανένα μήνυμα στην αυτόματη οθόνη, παρόλο που έχουν φτάσει νέα μηνύματα στο τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Χρήστες του Android Auto κάνουν παράπονα για το Google Maps

Δεν είναι σαφές γιατί εμφανίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς η Google δεν παρείχε κάποια εξήγηση. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία σε αυτό το σημείο είναι ότι το σφάλμα έχει επιλυθεί.

Εάν είχατε το ίδιο πρόβλημα, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Android Auto και την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στην πιο πρόσφατη έκδοση, προκειμένου να λάβετε τη διόρθωση της Google.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS