ΑρχικήUpdatesAndroid Auto update: Η Google προσθέτει 4 νέες δυνατότητες

Android Auto update: Η Google προσθέτει 4 νέες δυνατότητες

Το Android Auto έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, με τη δυνατότητα να αποτελεί πλέον ουσιαστικό παράγοντα για όσους θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Android Auto

Δείτε επίσης: YouTube Music: Αποκτά νέο widget Recently Played για χρήστες Android

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία αρκετών νέων λειτουργιών για το Android Auto που στόχο έχουν να κάνουν το επόμενο οδικό ταξίδι σας λίγο πιο βολικό από πριν. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το Android Auto, θα εκτιμήσετε τις νέες βελτιώσεις που έρχονται σε αυτό.

Ακολουθεί μια ματιά στις νέες δυνατότητες που έρχονται στο Android Auto στη συσκευή σας Android.

1. Εκκινήστε αυτόματα το Android Auto

Την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας, δεν θα χρειαστεί να εκκινήσετε το Android Auto στο όχημά σας χειροκίνητα. Αντίθετα, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να εκκινείται αυτόματα μόλις συνδεθεί στο σύστημα Bluetooth του αυτοκινήτου σας.

2. Smart Reply για μηνύματα

Το Android Auto και ο Google Assistant διευκολύνουν το να δώσετε μια απάντηση στα εισερχόμενα μηνύματα. Ωστόσο, η Google κάνει ακόμη πιο προσιτή την όλη διαδικασία με έξυπνες απαντήσεις.

Το Αndroid Auto θα σας εμφανίζει προτεινόμενες απαντήσεις για εισερχόμενα μηνύματα, όπως και το τηλέφωνό σας. Μπορείτε απλώς να πατήσετε στην απάντηση που θέλετε να στείλετε ή να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant για να μεταγράψετε γρήγορα τη φωνή σας σε κείμενο.

Δείτε επίσης: Android app κλέβει credentials από πελάτες τραπεζών της Μαλαισίας

3. Γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής

Η Google προσθέτει και ένα νέο κουμπί αναπαραγωγής always-on στο Android Auto, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα την αναπαραγωγή μουσικής από την αγαπημένη σας εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε πρώτα. Επιπλέον, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να αναζητήσετε μουσική στην εφαρμογή μουσικής της επιλογής σας, λέγοντας απλώς το όνομα ή το τραγούδι του καλλιτέχνη.

4. Ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου

Εάν διαθέτετε συμβατό αυτοκίνητο BMW καθώς και το Samsung Galaxy S21 ή το Google Pixel 6, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να ξεκινήσετε, να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο τσιπ UWB που βρίσκεται μέσα σε αυτά τα τηλέφωνα.

Επίσης εδώ και αρκετό καιρό είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου και η Google προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ανταγωνιστεί την Apple. Όπως σημειώνει η Google στην ανακοίνωσή της στο The Keyword, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

Android Auto

Δείτε επίσης: Φινλανδία: Το Flubot banking malware μολύνει συσκευές Android

Το Android Auto γίνεται πιο έξυπνο

Αν και αυτές οι νέες λειτουργίες μπορεί να σας φαίνονται ασήμαντες αλλά όντως βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης του Android Auto, αν δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Συγκεκριμένα, η προσθήκη Smart Reply και ψηφιακών κλειδιών αυτοκινήτου θα βελτιώσει τη χρηστικότητα του Android Auto και θα το καταστήσει αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ανθρώπων.

Πηγή πληροφοριών: makeuseof.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS