ΑρχικήUpdatesΤο 1Password θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε με ποια υπηρεσία κάνατε ‘sign...

Το 1Password θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε με ποια υπηρεσία κάνατε ‘sign in with’

Δεν θυμάστε με ποια υπηρεσία κάνετε ‘sign in with’ σε κάποιον λογαριασμό; Το 1Password θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε!

1Password

Δείτε επίσης: 1Password: Θα μοιράζεστε αρχεία και έγγραφα μόνο με ένα link

Το 1Password προσπαθεί να λύσει την κατάσταση όπου πηγαίνετε για να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο και αναρωτιέστε κάτι όπως “είχα συνδεθεί με την Google, την Apple ή έναν πραγματικό συνδυασμό email και κωδικού πρόσβασης” Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε ποια υπηρεσία ενιαίας σύνδεσης (SSO) χρησιμοποιήσατε σε έναν ιστότοπο, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με τον ίδιο λογαριασμό όταν επιστρέψετε. Αυτή η δυνατότητα έρχεται καθώς μεγάλες εταιρείες προετοιμάζουν μια εκστρατεία ενάντια στους κωδικούς πρόσβασης ως ιδέα.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην έκδοση beta του 1Password για το πρόγραμμα περιήγησης και επί του παρόντος υποστηρίζει τη σύνδεση με το Facebook, την Google και την Apple. Το 1Password λέει ότι θα προσθέσει περισσότερους παρόχους στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Το 1Password 8 beta είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone και iPad

Το 1Password κυκλοφόρησε και ανακοινώνει μερικές χρήσιμες λειτουργίες πρόσφατα και εργάζεται για την κυκλοφορία μιας επανασχεδιασμένης εμπειρίας 1Password 8 σε πολλές πλατφόρμες. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι διευκολύνει τους χρήστες της να μοιράζονται με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και έγγραφα, ακόμα κι αν το άτομο με το οποίο μοιράζονταν δεν είναι χρήστης του 1Password.

Δείτε επίσης: 1Passwοrd: Με την λειτουργία Psst! μπορείτε να κοινοποίησετε credentials

Οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να απαλλαγούν από την ανάγκη για εφαρμογές όπως το 1Password. Η Apple ανακοίνωσε ότι η επόμενη έκδοση του iOS και του macOS θα περιλαμβάνει ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας που θα χρησιμοποιεί το πρότυπο κωδικών πρόσβασης που αναπτύχθηκε από το FIDO. Η Microsoft και η Google δήλωσαν ότι και αυτές έχουν σχέδια για να ενσωματώσουν το standard.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS