ΑρχικήUpdates1Password: Θα μοιράζεστε αρχεία και έγγραφα μόνο με ένα link

1Password: Θα μοιράζεστε αρχεία και έγγραφα μόνο με ένα link

Το 1Password θα σας επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε με ασφάλεια αρχεία και έγγραφα με οποιονδήποτε χρησιμοποιεί απλώς ένα link. Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης ξεκίνησε στο παρελθόν να υποστηρίζει την ασφαλή κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης με links πέρυσι και αυτή η δυνατότητα επεκτείνεται τώρα για να περιλαμβάνει έγγραφα και αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο 1Password.

Δείτε επίσης: Το 1Password 8 beta είναι πλέον διαθέσιμο για iPhone και iPad

1Password

Η κοινή χρήση ενός εγγράφου ή αρχείου είναι τόσο εύκολη όσο η κοινή χρήση ενός κωδικού πρόσβασης από το 1Password και ο παραλήπτης δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσει το 1Password για να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα αρχείο με οποιονδήποτε μέσω ενός link και μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης στο link ή ακόμα και να το περιορίσετε, ώστε οι χρήστες να πρέπει να επαληθεύσουν τη διεύθυνση email τους με έναν κωδικό μιας χρήσης για να προβάλουν το αρχείο.

Δείτε επίσης: 1Passwοrd: Με την λειτουργία Psst! μπορείτε να κοινοποίησετε credentials

Το κοινόχρηστο στοιχείο ή αρχείο θα εμφανίζεται στον ιστότοπο του 1Password και οι παραλήπτες μπορούν να αντιγράψουν πεδία, να κατεβάσουν αρχεία ή ακόμα και να αποθηκεύσουν στοιχεία στον δικό τους λογαριασμό 1Password, εάν έχουν. Η κοινή χρήση στοιχείων 1Password είναι παρόμοια με τον τρόπο που θα προσκαλούσατε κάποιον σε ένα αρχείο Google Drive, αλλά χωρίς link που διαρκεί για πάντα και βελτιωμένο έλεγχο ως προς το ποιος μπορεί να δει το στοιχείο.

Δείτε επίσης: Τρόπος μεταφοράς κωδικών πρόσβασης από LastPass σε 1Passwοrd

Το 1Password έχει βελτιώσει τη διαδικασία κοινής χρήσης του, παράλληλα με την υποστήριξη αρχείων και εγγράφων. Οι παραλήπτες μπορούν πλέον να βλέπουν κοινόχρηστα στοιχεία στη γλώσσα που προτιμούν και οι αποστολείς μπορούν να μοιράζονται στοιχεία με το email domain μιας ολόκληρης εταιρείας και εξακολουθούν να απαιτούν από τους παραλήπτες να επαληθεύσουν την ατομική τους διεύθυνση email. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέα εικονίδια και πολλές επιλογές προσαρμογής για τους διαχειριστές του 1Password.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS