ΑρχικήinetΤα νέα εικονίδια συστήματος της Microsoft για τα Windows 10 1909

Τα νέα εικονίδια συστήματος της Microsoft για τα Windows 10 1909

Πρόσφατα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει τα νέα της εικονίδια για τις εφαρμογές Mail και Calendar στο Windows 10 Insider, ενώ οι χρήστες των Windows 10 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα εικονίδια συστήματος τους επόμενους μήνες.

Πρόκειται για μία μάλλον μη αναμενόμενη κίνηση από τη Microsoft, καθώς η εταιρία φαίνεται ότι κυκλοφορεί τις αλλαγές αυτές, πολύ πιο σύντομα από ότι πιστευόταν.

Σύμφωνα με μία αναφορά του Bleepingcomputer, τα νέα εικονίδια Fluent για τις εφαρμογές Calendar, Mail, File Explorer, Your Phone και One Drive ξεκίνησαν ήδη στα Windows 10 1909.

Τα νέα εικονίδια για τα Windows 10, χρησιμοποιούν το Fluent Design System, ένα σύστημα που όπως δηλώνει και η Microsoft, “εισάγει βάθος και χρώμα στην εικονογραφία μας”.

Το σύστημα Fluent Design προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας διεπαφής χρήστη, πολλαπλών πλατφορμών για Android, Windows, iOS και άλλες εφαρμογές ιστού. Τα εικονίδια είναι οικεία, όμορφα και χωρίς αποκλεισμούς για να προσφέρουν την τέλεια εμπειρία πολλαπλών πλατφορμών.

Επίσης, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι κατά την ενημέρωση της γλώσσας του συστήματος, «δεν απομακρύνθηκαν από την καθιερωμένη εικονογραφία».

Στην ουσία, η Microsoft επέκτεινε τη γλώσσα, διατηρώντας παράλληλα ένα κοινό «DNA» για τα εικονίδια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι θέλουν συνέπεια και σύνδεση με ένα εμπορικό σήμα. Ωστόσο, θέλουν επίσης να αναγνωρίζουν και τη διαφορά μεταξύ των εφαρμογών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS