ΑρχικήsecurityWindows 10 1909-1903: Διορθώνει σφάλματα στο File Explorer, χωρίς αποτέλεσμα

Windows 10 1909-1903: Διορθώνει σφάλματα στο File Explorer, χωρίς αποτέλεσμα

microsoftΗ Microsoft καλείται να αντιμετωπίσει παράπονα από χρήστες των Windows 10 που αφορούν το νέο File Explorer. Συγκεκριμένα, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει νέες προαιρετικές ενημερωμένες εκδόσεις για τα Windows 10 1903 και 1909, για την αντιμετώπιση μεγάλου αριθμού σφαλμάτων που παρουσιάζονται στο νέο File Explorer. Οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Update ή του Microsoft Update, του καταλόγου Windows Update και του WSUS.windows 10 1909-1903Η νέα ενημερωμένη έκδοση έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα παράπονα που εκφράστηκαν το 2019 σχετικά με το νέο Search box του File Explorer, το οποίο πολλοί το χαρακτήρισαν άχρηστο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το box εμφάνιζε έναν text cursor , χωρίς όμως οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κλικ στο εσωτερικό του box ή να δακτυλογραφήσουν μέσα σε αυτό. Η Microsoft πραγματοποίησε αλλαγές για να βελτιώσει την αναζήτηση του File Explorer τρέχοντας το στο Windows Search. Mε αυτόν τον τρόπο θα εμφανίζονταν στους χρήστες αποτελέσματα αναζήτησης από το περιεχόμενο του υπολογιστή τους ή και από το διαδίκτυο που θα προβάλλονταν σε ένα αναπτυσσόμενο μενού. file explorer

Οι νέες ενημερώσεις για τα Windows 1909 και 1903 περιλαμβάνουν δύο βασικές διορθώσεις για τα σφάλματα που εντοπίστηκαν στην αναζήτηση του File Explorer, για τα οποία έχουν παραπονεθεί πολλοί χρήστες.
Ένα από τα σφάλματα εμποδίζει την γραμμή αναζήτησης του File Explorer να επικολλήσει περιεχόμενο clipboard  με ένα δεξί κλικ, ενώ ένα άλλο σφάλμα εμποδίζει τη γραμμή αναζήτησης του File Explorer να λαμβάνει αυτά που θέλει να εισάγει ο χρήστης.

Η Microsoft εφαρμόζει πολλές αλλαγές για να βελτιώσει τα Windows 10 1903 και 1909. Ανάμεσα στις αλλαγές είναι η βελτίωση της ακρίβειας των Windows Hello, και η αλλαγή της προσαρμοσμένης σειράς πλακιδίων στο μενού “Έναρξη” όταν το layout είναι κλειδωμένο.

Η Microsoft προσδιόρισε επίσης τα ακόλουθα σφάλματα:

  • Ένα σφάλμα που έκλεινε το πληκτρολόγιο αφής κάθε φορά που επιλεγόταν ένα πλήκτρο.
  • Ένα σφάλμα στα παιχνίδια που συμμετείχαν πολλοί παίκτες.
  • Ένα σφάλμα κατά την αποσύνδεση μιας μονάδας flash USB C από τον υπολογιστή.
  • Εσφαλμένες ενδείξεις για τα offline και online αρχεία.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS