ΑρχικήHow ToΠώς να παρακολουθήσετε Twitch στο Roku

Πώς να παρακολουθήσετε Twitch στο Roku

Το Twitch είναι η κορυφαία πλατφόρμα για παρακολούθηση τουρνουά esports, εκδηλώσεις του κλάδου και προσωπικότητες gaming. Η Amazon απέσυρε την επίσημη εφαρμογή Twitch από το Roku Channel Store το 2017, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να παρακολουθήσετε το Twitch στο Roku τους οποίους θα βρείτε παρακάτω.

Twitch Roku

Δείτε επίσης: Πώς να φιλτράρετε ή να ταξινομήσετε κατά χρώμα στα Google Sheets

Επιλογή 1: Πώς να εγκαταστήσετε το Twoku στο Roku

Ως εναλλακτική λύση στη μη υποστηριζόμενη επίσημη εφαρμογή, το Twoku είναι μια άλλη ανεπίσημη εφαρμογή που παρέχει πρόσβαση στο Twitch.

Κατευθύνετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη σελίδα Add Channel. Εισάγετε τον κωδικό καναλιού “C6ZVZD” και κάντε κλικ στο “Add Channel”. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά. Ακολουθήστε τις προτροπές μέχρι να προστεθεί το κανάλι. Όπως παραπάνω, εάν η εφαρμογή Twoku δεν εμφανιστεί αμέσως στο Home μενού, επανεκκινήστε το Roku σας μεταβαίνοντας στο Settings > System > System Restart από την οθόνη Home του Roku.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Twoku απευθείας στο Roku σας εάν ο κωδικός σταματήσει να λειτουργεί. Είναι πιο περίπλοκο, αλλά υπάρχουν οδηγίες στο Twoku Github Repository.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τον αλγόριθμο του TikTok

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Twitched και το Twitched Zero. Αυτές οι ανεπίσημες εφαρμογές Twitch για το Roku δεν υπάρχουν πλέον. Ο developer τους λέει ότι “αφαιρέθηκαν από τη Roku κατόπιν αιτήματος του Twitch Interactive”, αλλά η παραπάνω εφαρμογή είναι μια καλή εναλλακτική.

Επιλογή 2: Εγκαταστήστε την παλιά επίσημη εφαρμογή Twitch στο Roku

Η εφαρμογή Unofficial Twitch θα εγκαταστήσει την παλιά επίσημη εφαρμογή Twitch στο Roku σας.

Update: Από τον Μάρτιο του 2022, η παλιά επίσημη εφαρμογή Twitch δεν λειτουργεί πλέον καθόλου, επειδή το Roku καταργεί σταδιακά όλα τα ανεπίσημα κανάλια. Η πρώτη μας επιλογή, το Twoku, εξακολουθεί να λειτουργεί προς το παρόν, αλλά θα μπορούσε να σταματήσει να λειτουργεί ανά πάσα στιγμή.

Δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Roku Channel, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Add A Channel With A Code”. Κατευθύνετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο “my.roku.com/account/add” και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί. Εισαγάγετε τον κωδικό “TWITCHTV” και ακολουθήστε τις προειδοποιητικές οδηγίες για να προσθέσετε το κρυφό κανάλι στον λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο προς τη σελίδα της εφαρμογής, ακολουθώντας ξανά τις οδηγίες για να προσθέσετε το ιδιωτικό κανάλι. Εάν η εφαρμογή Unofficial Twitch δεν εμφανιστεί αμέσως στο μενού Home, επανεκκινήστε το Roku σας μεταβαίνοντας στο Settings > System > System Restart από την Αρχική οθόνη του Roku.

Όταν η Amazon διέκοψε την εφαρμογή Twitch από το Roku Channel Store, οι χρήστες Roku που είχαν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή εξακολουθούσαν να μπορούν να τη χρησιμοποιούν. Η εφαρμογή Unofficial Twitch δίνει οδηγίες στη συσκευή σας για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν την ιδιωτική πλέον επίσημη εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε ένα PDF σε ένα Google Doc

Ανοίξτε την εφαρμογή Unofficial Twitch στη συσκευή σας Roku. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα λέει “Official Twitch Channel Now Available”. Επιλέξτε “Yes.”

Θα ανοίξει η σελίδα για την επίσημη εφαρμογή Twitch. Επιλέξτε “Add Channel.”

Twitch Roku

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και εισάγετε τον κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη σας.

Το Roku σας θα επιβεβαιώσει ότι το “Twitch has been added to the end of Home”. Τώρα μπορείτε να αφαιρέσετε την εφαρμογή Unofficial Twitch.

Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να παρακολουθείτε streams ανά δημοτικότητα ή κατηγορία. Μπορείτε να συνδεθείτε στον Twitch λογαριασμό σας στην εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια που ακολουθείτε πατώντας το κουμπί αστεριού στο τηλεχειριστήριο Roku.

Twitch Roku

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS