ΑρχικήHow ToΠώς να επαναφέρετε τον αλγόριθμο του TikTok

Πώς να επαναφέρετε τον αλγόριθμο του TikTok

Ο αλγόριθμος του TikTok είναι η μυστική συνταγή που κάνει το κοινωνικό δίκτυο τόσο δημοφιλές. Καταλαβαίνει γρήγορα τι σου αρέσει και είναι τρομερά καλό σε αυτό.

Δείτε επίσης: Το TikTok επεκτείνει την πιλοτική λειτουργία Stories

TikTok

Εάν ο αλγόριθμος είναι τόσο καλός στο να γνωρίζει άτομα, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί θα χρειαστεί ποτέ να τον «επαναφέρετε». Μερικές φορές ωστόσο, μια λάθος κίνηση μπορεί να ανατρέψει την ομαλή του πορεία.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένα κουμπί “RESET” για να πατήσετε. Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε πραγματικά από την αρχή είναι να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να ανανεώσετε λίγο το FYP σας.

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την προσωρινή μνήμη του λογαριασμού μας. Η “cache” είναι απλώς μια δυνατότητα λογισμικού που αποθηκεύει δεδομένα για εύκολη πρόσβαση στο μέλλον. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ.

Δείτε ακόμα: Το TikTok επεκτείνει τη μέγιστη διάρκεια των βίντεο σε 10 λεπτά (από 3 λεπτά)

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του μενού στην επάνω γωνία και επιλέξτε “Ρυθμίσεις και Απόρρητο“.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “Απελευθέρωση χώρου“.

Τέλος, πατήστε «Διαγραφή» δίπλα στο «Προσωρινή μνήμη».

Όλοι γνωρίζουν ότι το να κάνεις like σε ένα βίντεο είναι ένα σαφές σημάδι ότι σου αρέσει το περιεχόμενο και ότι θέλεις περισσότερο από αυτό. Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να κάνετε “dislike” σε ένα βίντεο; Δεν υπάρχει την ουσία ένα κουμπί dislike, αλλά μπορείτε να πείτε στο TikTok ότι δεν ενδιαφέρεστε για το βίντεο που εμφανίζονται στη σελίδα “Για εσάς”.

Από τη σελίδα “Για εσάς“, απλώς πατήστε παρατεταμένα ένα βίντεο.

Θα εμφανιστεί ένα μενού και μπορείτε να επιλέξετε “Δεν ενδιαφέρομαι“. Εάν θέλετε να είστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με το γιατί δεν σας ενδιαφέρει, πατήστε “Περισσότερα“.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε “Απόκρυψη βίντεο από αυτόν τον χρήστη” ή “Απόκρυψη βίντεο με αυτόν τον ήχο“.

αλγόριθμο

Δείτε επίσης: Το TikTok απαγορεύει περιεχόμενο που προωθεί διατροφικές διαταραχές

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε φαίνεται μάλλον προφανές, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Η κατάργηση παρακολούθησης λογαριασμών που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ και πατήστε “Ακολουθώ“.

Απλώς πατήστε το κουμπί «Ακολουθώ» για να καταργήσετε την παρακολούθηση οποιουδήποτε λογαριασμού. Τα παραπάνω κόλπα δεν θα επανέλθουν αμέσως πριν χρησιμοποιήσετε πολύ το TikTok, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την πορεία του αλγορίθμου. Το να λέτε στο TikTok τι δεν σας αρέσει είναι εξίσου σημαντικό με το να του λέτε τι σας αρέσει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS