ΑρχικήUpdatesΤο TikTok επεκτείνει τη μέγιστη διάρκεια των βίντεο σε 10 λεπτά (από...

Το TikTok επεκτείνει τη μέγιστη διάρκεια των βίντεο σε 10 λεπτά (από 3 λεπτά)

Το TikTok αρχίζει να λανσάρει μια νέα δυνατότητα στους χρήστες: θα μπορούν να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών, επιβεβαίωσε η εταιρεία. Η επίσημη κυκλοφορία έρχεται καθώς το Tiktok δοκιμάζει την αλλαγή τους τελευταίους αρκετούς μήνες. Παλαιότερα, τα βίντεο του TikTok μπορούσαν να έχουν διάρκεια έως και 3 λεπτά μετά από μια αλλαγή που έγινε τον Ιούλιο του 2021. Πριν από αυτό, το όριο ήταν 60 δευτερόλεπτα μετά την αρχική επέκταση από τα 15 δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης: Το TikTok απαγορεύει περιεχόμενο που προωθεί διατροφικές διαταραχές

TikTok βίντεο

«Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να φέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Πέρυσι, παρουσιάσαμε μεγαλύτερα βίντεο, δίνοντας στην κοινότητά μας περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει και να ψυχαγωγηθεί στο TikTok», δήλωσε εκπρόσωπος του TikTok σε δήλωση. «Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουμε να διαθέτουμε τη δυνατότητα μεταφόρτωσης βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών, κάτι που ελπίζουμε ότι θα απελευθερώσει ακόμη περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες για τους δημιουργούς μας σε όλο τον κόσμο».

Η διευρυμένη διάρκεια των βίντεο θα δώσει στους δημιουργούς περισσότερο χρόνο και ευελιξία κατά τη βιντεοσκόπηση πραγμάτων όπως επιδείξεις μαγειρικής, μαθήματα ομορφιάς, εκπαιδευτικό περιεχόμενο, κωμικά σκετς και άλλα. Πριν από τη νέα διάρκεια του βίντεο, οι δημιουργοί είχαν αντιμετωπίσει τους περιορισμούς του TikTok ενθαρρύνοντας τους θεατές να τους ακολουθήσουν για το μέρος 2 της σειράς των βίντεο τους. Αν και μερικές φορές αυτό λειτουργεί, μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους χρήστες να πρέπει να κάνουν scroll στο feed ενός δημιουργού για να βρουν το επόμενο βίντεο.

Δείτε επίσης: Snapchat και Facebook λένε ότι το μέλλον των social media είναι το TikTok

Η σημερινή ανακοίνωση καθιστά το TikTok ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνιστή του YouTube, το οποίο απέφερε έσοδα 28,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από διαφημίσεις το 2021. Το YouTube, ωστόσο, έχει απειληθεί αρκετά με την ανάπτυξη του TikTok ώστε να λανσάρει το YouTube Shorts. Ωστόσο, η φιλοξενία των σύντομων βίντεο δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα του TikTok, καθώς είναι γνωστό για τον συνδυασμό χαρακτηριστικών του, συμπεριλαμβανομένης της βιβλιοθήκης ειδικών εφέ, των εργαλείων AR και του μουσικού καταλόγου.

TikTok βίντεο

Το YouTube δεν ήταν η μόνη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που έλαβε υπόψη της την απειλή του TikTok, καθώς το 2020 το Instagram κυκλοφόρησε τον κλώνο του TikTok, το Instagram Reels. Από τότε, το Instagram έχει κυκλοφορήσει πολλές λειτουργίες Reels που είναι παρόμοιες με αυτές του TikTok.

Δείτε επίσης: Stars του TikTok βγάζουν περισσότερα χρήματα από μεγαλοστελέχη εταιρειών

Το TikTok λέει ότι η επιλογή λήψης βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στην εφαρμογή θα κυκλοφορήσει παγκόσμια τις επόμενες εβδομάδες. Οι χρήστες θα ειδοποιηθούν όταν λάβουν την ενημέρωση. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok πριν δοκιμάσουν τη δυνατότητα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS