ΑρχικήUpdatesΤο TikTok επεκτείνει την πιλοτική λειτουργία Stories

Το TikTok επεκτείνει την πιλοτική λειτουργία Stories

Το TikTok επεκτείνει την πιλοτική λειτουργία Stories, το οποίο η πλατφόρμα επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι δοκιμαζόταν το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Netflix και TikTok αποσύρονται από τη Ρωσία

TikTok Stories

Όπως και ένα Instagram story, τα TikTok Stories διαρκούν για 24 ώρες πριν διαγραφούν αυτόματα και μπορούν να προβληθούν με πλοήγηση στο προφίλ ενός χρήστη και κάνοντας κλικ στην εικόνα προφίλ του. Τα Stories φαίνεται να εμφανίζονται στη σελίδα For You. Μπορείτε να δείτε πόσα άτομα είδαν την ιστορία σας, αλλά σε αντίθεση με το Instagram, δεν μπορείτε να δείτε ποιοι την είδαν. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε like σε μια ιστορία και να αφήσετε ένα δημόσιο σχόλιο, ενώ στο Instagram, οι σχολιαστές μπορούν να απαντήσουν στην αφίσα απευθείας μόνο σε ιδιωτικό μήνυμα.

Δείτε επίσης: Το TikTok επεκτείνει τη μέγιστη διάρκεια των βίντεο σε 10 λεπτά (από 3 λεπτά)

Για να δημοσιεύσετε μια ιστορία, κάντε κλικ στο κουμπί “δημοσίευση” στην κάτω κεντρική γραμμή πλοήγησης της εφαρμογής. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε σε μια «γρήγορη» λειτουργία κάμερας, η οποία σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην ιστορία σας. Αυτά τα βίντεο έχουν τις ίδιες επιλογές δημιουργίας με τα κανονικά βίντεο TikTok, επιτρέποντάς σας να απαντάτε σε σχόλια, να χρησιμοποιείτε φίλτρα και πολλά άλλα. Οι φωτογραφίες δεν έχουν την ίδια λειτουργικότητα αλλά μπορείτε να προσθέσετε μουσική και εφέ.

Δείτε επίσης: Το TikTok απαγορεύει περιεχόμενο που προωθεί διατροφικές διαταραχές

Δεν θα παραλάβουν όλοι οι χρήστες ταυτόχρονα αυτήν τη δυνατότητα. Από τις δοκιμές μας, φαίνεται ότι εάν δεν έχετε τη δυνατότητα, δεν μπορείτε να δείτε ιστορίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες που διαθέτουν το χαρακτηριστικό. Αποκτήσαμε πρόσβαση στη λειτουργία από τον λογαριασμό μας που εδρεύει στις ΗΠΑ, αλλά οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αναφέρει ότι έχουν πρόσβαση στα Stories.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS