Αρχικήinet9o Συνέδριο Security Project 2022: Ραντεβού με τους cybersecurity experts

9o Συνέδριο Security Project 2022: Ραντεβού με τους cybersecurity experts

9o Συνέδριο Security Project 2022: Στις 18 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα έχουμε συνάντηση με την cybersecurity κοινότητα.

  • Ο Μετασχηματισμός της Ασφάλειας στη νέα εποχή !
  • Το ετήσιο ραντεβού της αγοράς του Security  

Σε ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η έννοια της Ασφάλειας επαναπροσδιορίζεται και όλες οι πτυχές που την ακολουθούν μετασχηματίζονται, διαμορφώνοντας ένα νέο πεδίο εξελίξεων που θα αναδείξουμε μέσα από το 9ο Συνέδριο Security Project 2022 (www.securityproject.gr) , το οποίο επιστρέφει στις 18 Μαρτίου, με φυσική συμμετοχή στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και παράλληλη online μετάδοση, στα πλαίσια ενός υβριδικό μοντέλου.

Δείτε Ακόμα: 10+1 κορυφαίες CPU όλων των εποχών

9o Συνέδριο Security Project 2022: Ραντεβού με τους cybersecurity experts
9o Συνέδριο Security Project 2022: Ραντεβού με τους cybersecurity experts

Η κορυφαία συνάντηση στην Ελλάδα, των ειδικών και επαγγελματιών του τομέα της φυσικής ασφάλειας– που διοργανώνει για ακόμα μια φορά η Smart Press και το περιοδικό Security Manager (www.securitymanager.gr)  – έρχεται να αποτυπώσει όλες τις αλλαγές που συντελούνται σήμερα στη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων για την προστασία των υποδομών και εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων και των οργανισμών, προσεγγίζοντας παράλληλα σημαντικά θέματα όπως είναι η πρόληψη και η βαθιά κατανόηση των κινδύνων μέσα από την εκπαίδευση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μορφής απειλής για την ανθρώπινη ζωή, με πυλώνα το Safety & Security Awareness.

Μέσα από τις ομιλίες, παρουσιάσεις και συζητήσεις το συνέδριο θα επικεντρωθεί στο πως η ασφάλεια, μέσα από τα τεχνολογικά έργα και τις διαδικασίες που ακολουθούνται, μπορεί να εναρμονιστεί με τους επιχειρηματικούς στόχους των οργανισμών, αλλά και τις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας ευρύτερα, προστατεύοντας τους ανθρώπους, τα δικαιώματα και την ιδιωτικότητα τους. 

Δείτε Ακόμα: Τι είναι Digital Forensics; Τα καλύτερα forensics tools και ψηφιακές επιθέσεις

9o Συνέδριο Security Project 2022: Ραντεβού με τους cybersecurity experts

Το 9ο Συνέδριο Security Project 2022 θα διακρίνεται σε δύο θεματικές μεγάλες ενότητες που θα διοργανωθούν σε δυο παράλληλες ολομέλειες.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ : https://securityproject.gr/program/

Για ακόμα μια φορά, στα πλαίσια του Security Project 2022, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Δείτε τις εταιρίες που συμμετέχουν εδώ : https://securityproject.gr/sponsors/

Η είσοδος και η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ : https://securityproject.gr/register-security/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS