ΑρχικήUpdatesΑποφύγετε την πολυκοσμία στις εορταστικές σας αγορές με τις νέες λειτουργίες Google...

Αποφύγετε την πολυκοσμία στις εορταστικές σας αγορές με τις νέες λειτουργίες Google Maps

Η Google προσθέτει αρκετές νέες λειτουργίες στο Google Maps εγκαίρως για την περίοδο των εορτών, οι οποίες συλλογικά θα κάνουν τις αγορές σας μία ελαφρώς λιγότερο δύσκολη εμπειρία. Τα νέα χαρακτηριστικά ανακοινώθηκαν σε μια ανάρτηση ιστολογίου σήμερα.

Google Maps

Δείτε επίσης: Η Google ξαναχάνει την μάχη με την ΕΕ για αντιμονοπωλιακή παραβίαση

Μια νέα λειτουργία “Αναζήτηση περιοχής” παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο δημοφιλείς είναι οι γειτονιές και όχι μόνο συγκεκριμένοι προορισμοί, ενώ η καρτέλα “Κατάλογος” της εφαρμογής διατίθεται παγκοσμίως για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα σε τοποθεσίες όπως εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια. Το Google Maps επεκτείνει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης παραλαβής ειδών παντοπωλείου, για να καλύψει περισσότερα καταστήματα στις ΗΠΑ και προσπαθεί να κάνει τις κριτικές εστιατορίων του πιο λεπτομερείς.

Το Area Busyness είναι μια επέκταση των πληροφοριών που παρέχει ήδη το Google Maps σχετικά με τον συνωστισμό των δημόσιων συγκοινωνιών και τη δημοτικότητα συγκεκριμένων καταστημάτων και τοποθεσιών όλη την εβδομάδα. Τώρα, αντί να προσφέρει απλώς λεπτομέρειες για συγκεκριμένα μέρη, η εφαρμογή θα μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο πολυσύχναστη είναι μια γειτονιά. Η Google ελπίζει ότι η λειτουργία θα μπορεί να επιτρέπει στους χρήστες να αποφεύγουν το συνωστισμό κατά τις αγορές τους. Η Google λέει ότι το Area Busyness θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε Android και iOS «εγκαίρως για αυτήν την εορταστική περίοδο».

Δείτε ακόμα: iOS 15.2 Beta: Η Apple σας επιτρέπει να σαρώνετε για κακόβουλα AirTags

λειτουργίες

Εν τω μεταξύ, η καρτέλα Κατάλογος θα είναι διαθέσιμη για όλα τα αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και σταθμούς συγκοινωνίας σε όλο τον κόσμο, όπου η Google έχει διαθέσιμα δεδομένα. Δείχνει ποιες υπηρεσίες και καταστήματα είναι διαθέσιμα μέσα σε μέρη που συχνά εμφανίζονται ως μία μόνο τοποθεσία στο Google Maps. Στη συνέχεια, η εφαρμογή μπορεί να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες, όπως ώρες λειτουργίας και αξιολογήσεις πελατών. Η καρτέλα Κατάλογος θα είναι επίσης διαθέσιμη παγκοσμίως σε iOS και Android.

Οι κριτικές εστιατορίων της υπηρεσίας γίνονται επίσης πιο λεπτομερείς, με πρόσθετες πληροφορίες για το εύρος τιμών. Απλοποιεί επίσης τη διαδικασία προσθήκης πληροφοριών για εγκαταστάσεις όπως υπαίθρια καθίσματα και επιλογές παράδοσης.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε σελιδοδείκτες στον Google Chrome

Το Google Maps επεκτείνει επίσης τη δυνατότητα παραλαβής ειδών παντοπωλείου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την κατάσταση της παραγγελίας τους και στη συνέχεια να μοιράζονται με το κατάστημα όταν αναμένουν να φτάσουν για παραλαβή χωρίς να φύγουν ποτέ από την εφαρμογή. Η λειτουργία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος και έκτοτε επεκτάθηκε για να καλύψει περισσότερα από 2.000 καταστήματα σε 30 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων Kroger Family, Fry’s, Ralphs και Marianos, σύμφωνα με τη Google.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS