ΑρχικήUpdatesViber: Αναπτύσσει τη δυνατότητα εξαφάνισης μηνυμάτων στα group chats

Viber: Αναπτύσσει τη δυνατότητα εξαφάνισης μηνυμάτων στα group chats

Αφού ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο λήψεις του Google Play παγκοσμίως, το Viber ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο για one-on-one chats: τα εξαφανιζόμενα μηνύματα. Από σήμερα, το Viber διαθέτει αυτήν την επιλογή και για group chats.

Δείτε επίσης: WhatsApp Pink malware: Απαντά αυτόματα σε μηνύματά σας στο Signal, το Viber κι άλλα apps

Viber

Δείτε επίσης: Telegram: Πώς να μετακινήσετε ή να κάνετε backup των secret chats σε Android;

Το πιο σημαντικό, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περάσουν από μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων για να αλλάξουν την κατάσταση των μηνυμάτων στην ομάδα, καθώς η λειτουργία έχει εφαρμοστεί έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν εύκολα να την ενεργοποιούν και να την απενεργοποιούν ακριβώς μέσα στο chat.

Επιπλέον, το Viber πρόσθεσε νέα λειτουργικότητα στο χαρακτηριστικό, ώστε οι χρήστες να μπορούν τώρα να ορίσουν πότε θέλουν να εξαφανιστούν τα μηνύματα (μετά από 10 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, μία ώρα ή μία ημέρα μετά την ανάγνωση). Επιπλέον, σε συσκευές με Android 6 και νεότερες εκδόσεις, το Viber θα απενεργοποιήσει εντελώς την προώθηση, την αντιγραφή ή τη λήψη ενός screenshot ενός μηνύματος όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εξαφάνισης.

Δείτε επίσης: WhatsApp Group Chats: links ξαναεμφανίστηκαν στο Google Search

Για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερα Android smartphone, καθώς και όλους τους χρήστες iOS, τα μέλη του group chat θα ειδοποιηθούν αυτόματα εάν ένα μέλος της συνομιλίας τραβήξει ένα screenshot ενός μηνύματος που έχει εξαφανιστεί. Αν και οι προσωπικές και ομαδικές συνομιλίες του Viber είναι κρυπτογραφημένες από άκρη σε άκρη, η νέα λειτουργία θα προσθέσει σίγουρα ένα ακόμη επίπεδο ασφάλειας τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS