Αρχικήinet20 χρόνια Xbox: Microsoft και Adidas δημιουργούν επετειακά Xbox sneakers

20 χρόνια Xbox: Microsoft και Adidas δημιουργούν επετειακά Xbox sneakers

Xbox sneakers
20 χρόνια Xbox: Microsoft και Adidas δημιουργούν επετειακά Xbox sneakers

Η ομάδα Xbox της Microsoft συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas για τη δημιουργία των νέων Xbox sneakers που θα είναι limited-edition. Η συνεργασία μεταξύ Microsoft κα Adidas γι’ αυτό το ιδιαίτερο ζευγάρι sneakers γίνεται για να γιορτάσει η τεχνολογική εταιρεία τα 20 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία της video game κονσόλας Xbox. Τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν το λογότυπο του Xbox και πράσινες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Xbox: Το νέο firmware update φέρνει νέες δυνατότητες στα χειριστήρια

Όπως είπαμε, αυτά τα Xbox sneakers, που φτιάχνει η Adidas, είναι limited-edition και η Microsoft θα τα χρησιμοποιήσει κυρίως για giveaways. Ωστόσο, θα υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια εμπνευσμένο από το Xbox, που θα είναι διαθέσιμο για αγορά, κάποια στιγμή μέσα στο έτος.Αυτή είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας με την Adidas και τους επόμενους μήνες θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε την 20ή επέτειό μας, λανσάροντας επιπλέον αθλητικά παπούτσια εμπνευσμένα από προηγούμενες και σημερινές γενιές της κονσόλας Xbox“, εξηγεί ο James Monosmith, διευθυντής μάρκετινγκ της ομάδας Xbox της Microsoft.

Παρόμοιες συνεργασίες: Samsung: Special έκδοση Galaxy Buds Pro σε συνεργασία με την Adidas

Adidas Xbox

Adidas και Xbox έχουν, επίσης, δημιουργήσει ένα τρέιλερ για τη συνεργασία που περιλαμβάνει πλάνα από την αρχική κονσόλα Xbox. Παράλληλα με τα Xbox sneakers, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει ένα Xbox mini ψυγείο μέχρι το τέλος του χρόνου. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xbox mini fridge μέσα στο μήνα.

Δείτε επίσης: Ορισμένοι κάτοχοι Xbox μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το cloud gaming στις κονσόλες τους

Η συνεργασία της Microsoft με την Adidas για τα αθλητικά παπούτσια Xbox μοιάζει αρκετά με μια συνεργασία μεταξύ της Nike, της Sony και του μπασκετμπολίστα Paul George, που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος. Τα PS5 sneakers κυκλοφόρησαν φέτος, δύο χρόνια μετά τα προηγούμενα αθλητικά παπούτσια PlayStation που είχαν δημιουργήσει η Nike και η Sony (το 2018).

Πηγή: The Verge

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS