ΑρχικήinetΟρισμένοι κάτοχοι Xbox μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το cloud gaming στις κονσόλες...

Ορισμένοι κάτοχοι Xbox μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το cloud gaming στις κονσόλες τους

Η Microsoft ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα μεγάλο κομμάτι του cloud gaming, φέρνοντας την επιλογή σε Xbox One και Xbox Series X/S κάποια στιγμή μέσα στην εορταστική περίοδο. Από σήμερα όμως, μια τυχαία ομάδα Alpha Skip-Ahead και Alpha Insider,s μπορούν να δοκιμάσουν το cloud gaming στις κονσόλες τους. Το τεστ θα επεκταθεί σε περισσότερους Insiders και μέλη άλλων rings προεπισκόπησης τις επόμενες εβδομάδες.

Xbox

Δείτε επίσης: Microsoft: Μειώνει την τιμή του Game Pass σε Χιλή, Χονγκ Κονγκ & Ισραήλ

Εάν έχετε πρόσβαση, μπορείτε να δοκιμάσετε το cloud gaming αναζητώντας το εικονίδιο cloud σε τίτλους στη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass. Για να δείτε μια πλήρη λίστα των παιχνιδιών που μπορείτε να στριμάρετε, μεταβείτε στην ενότητα Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου, στη συνέχεια Πλήρης βιβλιοθήκη και Xbox Game Pass και αλλάξτε το φίλτρο σε Cloud Gaming. Στην αρχή, θα μπορείτε να παίξετε περισσότερα από 100 παιχνίδια χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε, αρκεί να έχετε αρκετά καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα: Xbox Game Pass 2021: Νέα παιχνίδια και όλες οι αναβαθμίσεις

cloud gaming

Η Microsoft τόνισε ορισμένα γνωστά ζητήματα σε μια ανάρτηση ιστολογίου, όπως το να μην μπορείς να παίξεις βασικά παιχνίδια που αποτελούν μέρος ενός πακέτου (Halo: The Master Chief Collection, για παράδειγμα). Επίσης, δεν μπορείτε να κάνετε αγορές εντός παιχνιδιού ενώ παίζετε έναν τίτλο gaming στο cloud, αλλά μπορείτε να το κάνετε μέσω του Store στην κονσόλα σας ή στον ιστό. Εν τω μεταξύ, εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι σε εξωτερική μονάδα δίσκου που δεν είναι συνδεδεμένη στο Xbox σας, δεν θα μπορείτε να το παίξετε μέσω του cloud. Μοιάζει με ένα ενοχλητικό σφάλμα, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση beta.

Δείτε επίσης: Xbox: Το νέο firmware update φέρνει νέες δυνατότητες στα χειριστήρια

Μην ανησυχείτε πολύ αν δεν έχετε πρόσβαση ακόμα. Το console cloud gaming θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές του Game Pass Ultimate μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του παιχνιδιού Halo Infinite. Οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν επίσης να παίζουν μερικά παιχνίδια Series X/S στην κονσόλα τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS