ΑρχικήgamingΗ Razer έφτιαξε τα "Gaming Finger Sleeves"

Η Razer έφτιαξε τα “Gaming Finger Sleeves”

Η Razer έχει ήδη παράγει οθόνες παιχνιδιών, ακουστικά, ποντίκια, πληκτρολόγια, τοστιέρες, θήκες για κούπες με δυνατότητα Chroma, καρέκλες, χειριστήρια, βελούδινα ζώα, ρούχα, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, ακουστικά, γυαλιά που είναι και ακουστικά και, αλήθεια πολλά άλλα. Η εταιρεία πάντως φαίνεται πως δεν ξεμένει από ιδέες ως προς το τι πρέπει να δημιουργήσει στη συνέχεια για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές σας.

Δείτε επίσης: Τεχνολογία επόμενης γενιάς στο Chrome 94 beta για καλύτερο gaming

Razer

Δείτε επίσης: Εκτέθηκαν δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών Android gaming apps

Το τελευταίο βασικό εργαλείο για έναν gamer είναι τα δαχτυλήματα που κοστίζουν 9,99 $, με δύο να συμπεριλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία. Ονομάζονται “Gaming Finger Sleeves” και η Razer λέει ότι είναι κατασκευασμένα από “λείο ύφασμα υψηλής ευαισθησίας”.

Όπως ίσως ελπίζατε, είναι ελαφριά και αναπνέουν. Είναι πολύ ενοχλητικό για τους παίκτες το να ζεσταίνονται τα δάχτυλα τους κατά τη διάρκεια ενός έντονου παιχνιδιού, οπότε είναι καλό που το σκέφτηκε η Razer.

Δείτε επίσης: Κίνα για gaming: Τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν μέχρι 3 ώρες/εβδομάδα

Αλλά γιατί να σταματήσουμε στα δάχτυλα; Εάν είστε πραγματικός παίκτης, θα καλύψετε και τα δάχτυλα των ποδιών σας. Και μην ανησυχείτε, τα Razer “Gaming Finger Sleeves” πλένονται.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS