ΑρχικήinetSamsung: Special έκδοση Galaxy Buds Pro σε συνεργασία με την Adidas

Samsung: Special έκδοση Galaxy Buds Pro σε συνεργασία με την Adidas

Η Samsung παρουσίασε μια νέα special έκδοση των ακουστικών Galaxy Buds Pro σε συνεργασία με την Adidas. Το Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack, το οποίο θα πωληθεί στη Νότια Κορέα αργότερα αυτήν την εβδομάδα, δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει τις eco-friendly προσπάθειες των εταιρειών.

Δείτε επίσης: DJ Koh της Samsung: Η σειρά Galaxy Note δεν θα ανανεωθεί φέτος

Samsung Galaxy Buds Pro Adidas

Η ειδική αυτή έκδοση θα κοστίζει 279.000 KRW (περίπου 249 $) και θα πωληθεί στο site της Samsung και στο Kakao. Σύμφωνα με τη Samsung, τα ασύρματα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα στη Νότια Κορέα από τις 7 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. Το πακέτο, που μοιάζει με ένα μικρό κουτί Adidas sneakers στον κλασικό συνδυασμό λευκού και πράσινου χρώματος, περιλαμβάνει τα ακουστικά Galaxy Buds Pro, μια ιδιαίτερη θήκη που έχει το σχήμα ενός κλασικού snapback καπέλου και ένα ειδικό κουπόνι για την αγορά Adidas Stan Smith παπουτσιών.

Δείτε επίσης: Huawei: Αφαιρεί τις Nike και Adidas από το κατάστημα εφαρμογών της

Οι χρωματικές επιλογές για τα ακουστικά είναι: Phantom Black, Phantom Silver και Phantom Violet.

Όταν συνδεθεί με ένα smartphone Galaxy της Samsung, η ειδική έκδοση των Galaxy Buds Pro θα ενεργοποιήσει ένα custom θέμα Adidas Originals. Θα εφαρμόσει μια custom οθόνη κλειδώματος, εικονίδια, call screen και messages screen στο συνδεδεμένο smartphone Galaxy. Επίσης, θα εμφανιστεί στο smartphone ένα εικονίδιο που θα επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Adidas.

Samsung Adidas

Όπως είπαμε παραπάνω, στόχος είναι η προώθηση της eco-friendly ιδεολογίας. Έτσι η θήκη των ακουστικών είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό. Όσον αφορά στα Galaxy Buds Pro, χρησιμοποιούν 20% Post-Consumer Materials (PCM).

Εκπρόσωπος της Samsung Electronics είπε: “Σχεδιάζουμε αυτό το ειδικό πακέτο για καταναλωτές που ενδιαφέρονται για βιώσιμα προϊόντα και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το μοναδικό οικολογικό οικοσύστημα του Galaxy, μέσα από ουσιαστικές συνεργασίες με διάφορα brands“.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Samsung και Mastercard: Κάρτα με ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η ειδική έκδοση Galaxy Buds Pro Adidas Originals θα είναι περιορισμένη (6,000 πακέτα) και όπως είπαμε θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Νότια Κορέα.

Πηγή: SamMobile

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS