ΑρχικήinetΤο iPhone 13 δεν εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης

Το iPhone 13 δεν εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης

Παρά τη μικρότερη εγκοπή, η σειρά iPhone 13 δεν θα εμφανίζει στους χρήστες το ποσοστό μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης ή τουλάχιστον όχι από προεπιλογή, σύμφωνα με τον προσομοιωτή iPhοne 13 που είναι ενσωματωμένος στο Xcode.

ποσοστό μπαταρίας

Δείτε επίσης: iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro‌ Max: Όσα είπε η Apple για τα smartphones

Ολόκληρη η σειρά iPhone 13 διαθέτει μικρότερη εγκοπή, επιτρέποντας μεγαλύτερο χώρο προβολής περιεχομένου. Ενώ πολλοί χρήστες μπορεί να ήλπιζαν ότι μια μικρότερη εγκοπή θα οδηγούσε την Apple να εμφανίζει το ποσοστό μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Όπως σημειώθηκε στο Twitter, ο προσομοιωτής Xcode 13 για το iPhοne 13 Pro Max δείχνει τη γραμμή κατάστασης χωρίς το ποσοστό μπαταρίας, παρά το άφθονο περιθώριο για μετατόπιση των γραμμών σήματος και Wi-Fi προς τα αριστερά. Ενώ ο προσομοιωτής του Xcode 13, που κυκλοφόρησε μετά το χθεσινό συμβάν, δεν δείχνει ποσοστό μπαταρίας, η Apple ενδέχεται να το προσφέρει ως επιλογή στις Ρυθμίσεις.

Δείτε ακόμα: ‘iPhone 13 Pro Max’ MagSafe θήκες: Διέρρευσε βίντεο με τις νέες θήκες

iPhone 13

Η Apple είναι απίθανο να τοποθετήσει το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης χωρίς να προσφέρει έναν τρόπο για να τo απενεργοποιήσουν οι χρήστες εάν το επιθυμούν. Με τα παλαιότερα iPhone που δεν διαθέτουν εγκοπή, η Apple περιλαμβάνει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ποσοστό και κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να γίνει και με το iPhone 13. Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις εικόνες μάρκετινγκ του iPhone 13 ή των ενημερωμένων iOS 15, δεν το απεικονίζει ως πιθανότητα.

Δείτε επίσης: iOS 15 & macOS 12 Betas: Τι συμβαίνει με τα Notes που φτιάξατε;

Τα iPhone 13 και iPhοne 13 Pro θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, αλλά αναμένουμε να κυκλοφορήσουν πριν από αυτό κριτικές και πρακτικές εντυπώσεις των συσκευών. Αυτές οι κριτικές και οι εντυπώσεις θα μας δώσουν μια οριστική απάντηση για το αν η Apple θα επιτρέψει τελικά στους πελάτες να εμφανίσουν το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης, αντί να χρειαστεί να σύρουν προς τα κάτω στη δεξιά γωνία της οθόνης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS