ΑρχικήinetiOS 15 & macOS 12 Betas: Τι συμβαίνει με τα Notes που...

iOS 15 & macOS 12 Betas: Τι συμβαίνει με τα Notes που φτιάξατε;

Εάν έχετε εγκαταστήσει τη δημόσια έκδοση beta των iOS 15, iPadOS 15 ή macOS Monterey σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, ίσως έχετε ήδη δοκιμάσει ορισμένες από τις νέες δυνατότητες που έχει προσθέσει η Apple στην εφαρμογή Notes, όπως η δυνατότητα ο χρήστης να χρησιμοποιεί το @ για να αναφέρει χρήστες σε κοινόχρηστες σημειώσεις και την υποστήριξη για tags.

Δείτε επίσης: iOS 15: Λήψη και install της δημόσιας beta σε iPhone/iPad

iOS 15

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε υποβάθμιση από το iOS 15 σε iOS 14

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των iOS 15 ανακάλυψαν ότι τα Notes που περιέχουν instances αυτών των δύο νέων λειτουργιών δεν εμφανίζονται σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις iOS και macOS, οπότε είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από αυτές τις δυνατότητες εάν έχετε άλλες συσκευές που εξακολουθούν να εκτελούν παλαιότερες εκδόσεις της Apple λειτουργικά συστήματα desktop ή mobile.

Όπως αναφέρθηκε από το 9to5Mac, εάν η εφαρμογή Notes αναγνωρίσει μια συσκευή στον iCloud λογαριασμό σας που εκτελεί μια έκδοση παλαιότερη από το iOS 14.5 ή το macOS 11.3, θα σας ειδοποιήσει για το γεγονός ότι σημειώσεις με tags ή σημειώσεις που περιέχουν mentions θα είναι κρυφές σε αυτές τις συσκευές.

Δείτε επίσης: Επιλέγουμε αν θέλουμε το iOS 15! Τι σημαίνει αυτό για το iOS 16;

Από την άλλη πλευρά, εάν οι άλλες συσκευές σας είναι πλήρως ενημερωμένες και εκτελούν iOS 14.5 ή macOS Big Sur 11.3 ή μεταγενέστερη έκδοση, φαίνεται ότι τυχόν σημειώσεις που χρησιμοποιούν @ mentions ή tags μπορούν να ανοίξουν από αυτές τις εκδόσεις.

Όπως πάντα με το λογισμικό beta, δεν είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση σε συσκευές στις οποίες βασίζεστε για να δουλέψετε ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο σημαντικό, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές στον ίδιο Apple λογαριασμό.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS