ΑρχικήUpdatesΗ Google μπλοκάρει τις εφαρμογές «sugar dating» από το Play Store

Η Google μπλοκάρει τις εφαρμογές «sugar dating» από το Play Store

Οι εφαρμογές “Sugar dating” δεν θα επιτρέπονται στο Android Play Store από την 1η Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Google ανακοίνωσε ως μέρος μιας σειράς αλλαγών πολιτικής για την πλατφόρμα. Η αλλαγή, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Android Police, απαγορεύει συγκεκριμένα εφαρμογές που σχετίζονται με «σεξουαλικές σχέσεις με ανταλλάγματα». Άλλες αλλαγές που έρχονται στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν μια νέα καταστολή σε ανενεργούς λογαριασμούς προγραμματιστών, λέει η Google.

Δείτε επίσης: Η Τουρκία δημιουργεί πρόβλημα στη Google! Γιατί όμως;

sugar dating Google Play Store

Δείτε επίσης: Το Google Play Protect αποτυγχάνει και πάλι σε δοκιμές ασφαλείας Android

Παραδοσιακά, οι σχέσεις sugar dating περιλαμβάνουν ηλικιωμένους, πλουσιότερους ανθρώπους που βγαίνουν ραντεβού με νεότερους και τους πληρώνουν με δώρα, ταξίδια και πολλά άλλα.

Οι πολιτικές του Google Play Store απαγορεύουν ήδη εφαρμογές που προωθούν “υπηρεσίες που μπορεί να ερμηνευτούν ως σεξουαλικές πράξεις με ανταλλάγματα”. Αλλά η επικαιροποιημένη διατύπωση διευρύνει αυτόν τον ορισμό για να περιλαμβάνει ρητά “γνωριμίες ή σεξουαλικές συμφωνίες όπου ένας συμμετέχων αναμένεται ή υπονοείται ότι θα παράσχει χρήματα, δώρα ή οικονομική υποστήριξη σε έναν άλλο άνθρωπο (“sugar dating”)”. Η ανακοίνωση της Google δεν αναφέρει τον λόγο που τα sugar dating apps μπλοκάρονται τώρα.

Δείτε επίσης: Google/Facebook: Επιστροφή στα γραφεία μόνο για εμβολιασμένους

Πέρα από τις αλλαγές στον κανόνα της εφαρμογής γνωριμιών, η γιγαντιαία εταιρεία αναζήτησης εισάγει επίσης μια νέα πολιτική που θα τη βλέπει να διαγράφει λογαριασμούς προγραμματιστών εάν παραμείνουν ανενεργοί για ένα χρόνο. Η Google λέει ότι θα κάνει εξαιρέσεις για λογαριασμούς πίσω από εφαρμογές με περισσότερες από χίλιες εγκαταστάσεις ή με πρόσφατες αγορές εντός εφαρμογής, αλλά εάν ένας προγραμματιστής δεν έχει ανεβάσει μια εφαρμογή ή δεν έχει συνδεθεί στο Google Play Console για 12 μήνες, ο λογαριασμός του κινδυνεύει να διαγραφεί. Σε ένα βίντεο που περιγράφει την αλλαγή, η Google λέει ότι θα ειδοποιήσει τους προγραμματιστές για μια επικείμενη διαγραφή 60, 30 και 7 ημέρες πριν πραγματοποιηθεί.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS