ΑρχικήgamingMicrosoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Microsoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Στις 27 Ιουλίου, έρχεται το Microsoft Flight Simulator (MSFS) σε Xbox Series X / S κονσόλες, για να πάει την προσομοίωση πτήσεων στο επόμενο επίπεδο. Πρόκειται για το πρώτο αληθινό παιχνίδι κονσόλας “επόμενης γενιάς” στην τελευταία εποχή του Xbox.

Μετά από την περσινή κυκλοφορία του σε υπολογιστές, το MSFS έχει πλέον αναδειχθεί σε living room game με έμφαση σε χαλαρά, Pilotwings-like ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, έχουν διαρρεύσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις χώρου. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox Series X | S θα χρειαστεί να έχουν περίπου 100GB ελεύθερα, αφού σύμφωνα με την pre-load λειτουργία του Xbox Game Pass, το Microsoft Flight Simulator θα καταλαμβάνει 97.2GB. Δεν διευκρινίζεται αν το μέγεθος θα είναι μικρότερο στο Xbox Series S, όπως έχουμε δει να συμβαίνει με άλλα παιχνίδια.

Microsoft Flight Simulator -Xbox Series X / S κονσόλες
Microsoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Διαβάστε επίσης: Πώς η Nintendo δημιούργησε μία από της πιο επιτυχημένες κονσόλες

Τα νέα ήρθαν από τον χρήστη του Twitter με το ψευδώνυμο “Idle Sloth”, που αποκάλυψε ότι επιλέγοντας “Manage with Game Pass” στη σελίδα του παιχνιδιού στο Xbox Store, εμφανίζεται ότι το μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης είναι 97.2GB. Τα παραπάνω αφορούν τη standard έκδοση, οπότε ανάλογα με το ποια έκδοση θα επιλέξουν η χρήστες, δεν αποκλείεται το νούμερο να αυξηθεί. Πάντως υπάρχει η ελπίδα πως σύντομα θα υπάρξει μείωση του μεγέθους του αρχείου, όπως συνέβη πρόσφατα στο PC, μέσω ενός update.

Microsoft Flight Simulator - Xbox Series X / S κονσόλες
Microsoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Δείτε ακόμη: FIFA 22: Έρχεται τον Οκτώβρη και υπόσχεται πιο ρεαλιστικό gameplay

Το Microsoft Flight Simulator συνδυάζει τα δεδομένα χαρτογράφησης του Bing, τα κέντρα επεξεργασίας δεδομένων του Azure και κάποια φανταστική τεχνολογία μηχανών απόδοσης, για να ανοίξει ολόκληρη τη Γη σε απρόσκοπτη πτήση. Προσομοιώνει ολόκληρο τον πλανήτη και τα καιρικά του φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο. Αρχικά, το μέγεθος της PC έκδοσης ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα 100GB, αλλά με τα τελευταία updates μειώθηκε δραματικά. Ο τρόπος που η Microsoft έχει πετύχει την ασύλληπτη αυτή κλίμακα, χωρίς να γεμίζει εντελώς τους σκληρούς δίσκους, είναι χάρη στις cloud υποδομές της. Κανονικά το παιχνίδι καταλαμβάνει πάρα πολλά TB, ωστόσο τα απαραίτητα δεδομένα κατεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο όταν χρειάζονται, ανάλογα με το μέρος του πλανήτη πάνω από το οποίο πετά ο παίκτης.

Microsoft Flight Simulator - Xbox Series X / S κονσόλες
Microsoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Πρόταση: Gamers/gaming βιομηχανία: Αυξημένες οι hacking επιθέσεις εναντίον τους

Αργότερα μέσα στο έτος, ο τίτλος αναμένεται να εμπλουτιστεί και με περιεχόμενο από την επερχόμενη ταινία “Top Gun: Maverick”.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS