ΑρχικήinetTikTok: Μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά μέσω της πλατφόρμας μας

TikTok: Μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά μέσω της πλατφόρμας μας

Στο TikTok κυκλοφορεί ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο θα σας επιτρέπει να στέλνετε βιογραφικά στις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

TikTok βιογραφικά

Δείτε επίσης: TikTok “Shoutouts”: Νέα λειτουργία πληρωμής για custom creator videos

Το TikTok ανακοίνωσε ότι, από σήμερα, θα καλεί τους χρήστες να υποβάλουν βιογραφικά σε βίντεο σε συμμετέχουσες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Target, Chipotle, Shopify, Meredith, NASCAR και WWE. Η εταιρεία ενθαρρύνει τους αιτούντες να επιδείξουν τις δεξιότητές τους με δημιουργικό τρόπο, προσθέτοντας tag στο περιεχόμενο με το hashtag #TikTokResume.

Το πιλοτικό πρόγραμμα είναι η τελευταία προσπάθεια του TikTok για τον εξορθολογισμό της σχέσης μεταξύ brand και δημιουργών, δίνοντας και στους δύο ακόμη περισσότερους λόγους να επενδύσουν χρόνο και μετρητά στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Facebook, Google, TikTok, Twitter: Το διαδίκτυο θα γίνει ασφαλέστερο για τις γυναίκες

«Το #CareerTok είναι ήδη μια ακμάζουσα υποκουλτούρα στην πλατφόρμα και ανυπομονούμε να δούμε πως η κοινότητα θα αγκαλιάσει το TikTok Resume και πως θα βοηθήσει στην εύρεση εργασίας», δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της TikTok Global Nick Tran για τον πιλότο.

Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα θα μπορεί να εντοπιστεί μέσω του hashtag που αναφέρθηκε παραπάνω και στον αυτόνομο ιστότοπο tiktokresumes.com, ο οποίος έχει επίσης μερικές συμβουλές για την εφαρμογή και μερικά βίντεο-δείγματα. Σε αυτόν τον ιστότοπο, ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί σε λίστες εργασιών ανά εργοδότη και να συμπληρώσει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, επισυνάπτοντας το video link.

Το TikTok θεωρεί το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ως «φυσική επέκταση» του προγράμματος college ambassador, το οποίο προσλαμβάνει φοιτητές για να λειτουργήσουν ως εκπρόσωποι στην πανεπιστημιούπολη που προωθούν το brand του κοινωνικού δικτύου. Το πιλοτικό πρόγραμμα θα δεχτεί τα βιογραφικά TikTok έως τις 31 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: TikTok: Καταργεί πάνω από 7 εκατομμύρια λογαριασμούς ανηλίκων

Το παραδοσιακό βιογραφικό δεν έχει αλλάξει πολύ με την πάροδο των ετών – απαριθμήστε τα πράγματα που έχετε κάνει και συνοψίστε τα σε μια σελίδα – αλλά οποιαδήποτε επωνυμία που προσλαμβάνει έναν διαχειριστή κοινωνικών μέσων ή οποιοδήποτε άλλο είδος δημιουργού περιεχομένου θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί καλά από το τελευταίο πείραμα του TikTok.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS